Format sonrası error

Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bilgisayarımda hdd olduğundan yavaş olduğunu baya hissettirdiği için bende anakartıma uyumlu m2.ssd satın aldım ve bilgisayarıma taktırdım en olarak format atıp win ssd ye kurdurdum hiç bir problemim(Çalışmasında). Fakat şuanda bazı programlara girerken hata alıyorum bu hataları alıyorum lütfen yardımcı olun.
unknown.png
unknown.png

Hocam Türkçeyi biraz daha iyi kullanabilirdiniz. Aldığınız SSD yi normal satıcıdan mı yoksa Firmalardan mı aldınız? veya Virüs taraması yaptınız mı aldıktan sonra?

Hocam Türkçeyi biraz daha iyi kullanabilirdiniz. Aldığınız SSD yi normal satıcıdan mı yoksa Firmalardan mı aldınız? veya Virüs taraması yaptınız mı aldıktan sonra?
Yazım hataları için üzgünüm. Daha önce başıma böyle bir olay gelmediği için biraz afalladım. Firmadan satın aldım. Virüs taraması yapamıyorum.
1638458942590.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorunumu çözdüm. Virüs taramasındaki hatayı bulup onardım ardından tarama yapıp virüs olduğunu öğrendim ve antivürüs programı kurarak virüsü ortadan kaldırdım.

Yazım hataları için üzgünüm. Daha önce başıma böyle bir olay gelmediği için biraz afalladım. Firmadan satın aldım. Virüs taraması yapamıyorum. Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorunumu çözdüm. Virüs taramasındaki hatayı bulup onardım ardından tarama yapıp virüs olduğunu öğrendim ve antivürüs programı kurarak virüsü ortadan kaldırdım.
düzeldi mi hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,916
Üyeler
185,349
Son üye
omerkarakaya
Geri