Neler Yeni

Format sonrası sürücü yükleme

Aurelia

80+ Bronze
Merhaba, formattan sonra sürücülerimi en hızlı şekilde indirebileceğim bir program vesaire var mı?
Ekran kartı sürücüsünü nvidia'nın kendi yerinden indiriyorum. Armoury Create adlı uygulamadan da Amd chipset driver,realtek audio ve lan driver kurdum şuanlık bunlar dışında indirmem gereken bir şey var mı?

Klaus1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Taha Kenan
Asus anakartlarda Armoury Create tüm gerekli yazılımları yüklüyor zaten Siz biosunuzu güncelleyin windows update falan yapın gerisini armourye bırakın

Aurelia

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus anakartlarda Armoury Create tüm gerekli yazılımları yüklüyor zaten Siz biosunuzu güncelleyin windows update falan yapın gerisini armourye bırakın
bios güncellemeyi nasıl yapabilirim çok bilmiyorum. bilgisayarım 2 aylık formattan önce direkt yazılımları kurup oynuyordum sadece.

Klaus1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Taha Kenan
Bios güncellemesi kolay ve önemli bir işlemdir. Anakartınızın Markasını googlea yazıp bios güncellemesinin son sürümünü flash belleğinize atıyorsunuz. Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatıp f2 veya del tuşu ile biosa girip oradan güncellemesini yapıyorsunuz. telefonunuzdan youtubea girin asus bios güncelleme yazın izleye izleye yapın

Aurelia

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

cptlykia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Yakup Karaca

Top Bottom