Wifi tuşu kapalı olabilir açıp denermisin biönceki formatımda uğraşsamda yapmıştım ama şimdi başka bir skntı var gibi
ram ve disk için win 7yi tercih ettim ide disk kullanyor leptop format atmamn sebebide önceki harddiskin çöp olması ve yeni diske geçmemNeden Win7 ? artık kullanmamalısınız bence.
Driver sıkıntısı yaşıyorsunuz büyük ihtimalle.
onuda denedim defalarca ama malesef şunu biliyorumki wifi kartında problem olmaması eminim bunaWifi tuşu kapalı olabilir açıp denermisin bi
driver programları dahil heryerde sürücü aradm 5 sürücü buldumama yinede etki etmedim ilk defaböyle bir olayla karş karşyaym win 7de sorun olabilirmiW10 kullansan daha iyi ama aygıt yöneticilerinden kontrol et. Dogru yüklenmişmi ? yüklenmediyse güncel versiyonu bul indir kur
merhabalar öncelikle tüm forum videolara baktığımı belirtmek isterim leptopuma format attım win 7 32 bit fakat driverleri yüklememe rağmen sadece ethernet bağlayabiliyorum saatlerdir uğraşıyorum ama boş
sürücüyü cevabımdaki şekilde aratırsanız bulabiliceğinize eminimdriver programları dahil heryerde sürücü aradm 5 sürücü buldumama yinede etki etmedim ilk defaböyle bir olayla karş karşyaym win 7de sorun olabilirmi
Bence Linux Mint deneyin.ram ve disk için win 7yi tercih ettim