Neler Yeni

Format Sürecinde USB Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Efe Yiğit
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Yazılım, Bilgisayar
Selamlar Win 11 insider kullanıcısıyım. Bazı sorunlardan ötürü düz Win 11 sürümüne geçmek istiyorum ve temiz kurulum yapmaya çalışıyorum. Microsoftun kendi USB kurulum uygulamasından içi boş USB belleğime Win 11 kurulumunu yazdırıyorum fakat Usb yi çalıştırmaya çalıştığımda bilgisayar Hata veriyor ve kurulum açılmıyor ne yapmam lazım başka nasıl format atabilirim

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Semih Boran
Selamlar Win 11 insider kullanıcısıyım. Bazı sorunlardan ötürü düz Win 11 sürümüne geçmek istiyorum ve temiz kurulum yapmaya çalışıyorum. Microsoftun kendi USB kurulum uygulamasından içi boş USB belleğime Win 11 kurulumunu yazdırıyorum fakat Usb yi çalıştırmaya çalıştığımda bilgisayar Hata veriyor ve kurulum açılmıyor ne yapmam lazım başka nasıl format atabilirim
Usb'den önyükleyeceksiniz bilgisayarı.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Önce bu;

Sonra bu;

Yardımcı olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Efe Yiğit
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Efe Yiğit
İlgilendiği Kategoriler
Ne oluyor peki?
sorunu buldum. başka bir şey ama hala çözemiyorum. Güvenli Önyükleme desteklemelidir diyor fakat zaten destekliyor ve kontrol ettim açık. Ki zaten Win 10 dan Win 11 destekleniyor diye geçmiştim fakat şimdi desteklemediği yazıyor

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,377
İsim
Eren
sorunu buldum. başka bir şey ama hala çözemiyorum. Güvenli Önyükleme desteklemelidir diyor fakat zaten destekliyor ve kontrol ettim açık. Ki zaten Win 10 dan Win 11 destekleniyor diye geçmiştim fakat şimdi desteklemediği yazıyor
Rufus ile gpt olarak yazdır hocam isoyu.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Semih Boran
Kayıt girdisi işe yarıyor ise kurulumda halâ, onu deneyebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Efe Yiğit
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom