Neler Yeni

Formatan Sonra PC Yavaşlaması

Hasan_Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Hasan Enes
İlgilendiği Kategoriler
.
Instagram
.
Steam
.
Facebook
.
Discord
.
Reddit
.
Pc Ye Geçen Günlerde Format Attım Ve Oyunlarda Fps 200 150 İken 50 40 Civarı Dolanıyor Cs Valorant Zulada Hepsi Aynı Harddiske Kursamda Ssd Ye Kursamda Hep Aynı Fps Ne Yaptıysam Yapayım Aynı Slot Değiştirdim Harddiskin Ssd Nin Sata Kablosu Değiştim Ama Hala Durumlar Aynı Normal Kullanımda Hızı Gayet İyi İken Oyunlarda Durum Böyle Ne Yapmam Lazım Nolur Yardım Edin Şimdiden Teşekkürler ....

Not:Bi Kere Ssd Kasannın Üzerinden Düştü Sorun O Mudur?

Not2:HD Tune De Hiçbir Error Yok Sadece Ssd Nin Çok Isınmış Oldugunu Birde Harddiskte Interface crc error Yazıyor Sorun Bumu?

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    3.1 KB · Hit: 35
  • Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    1.4 KB · Hit: 33

Hasan_Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Hasan Enes
İlgilendiği Kategoriler
.
Instagram
.
Steam
.
Facebook
.
Discord
.
Reddit
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PC Ye Geçen Günlerde Format Attım Ve Oyunlarda Fps 200 150 İken 50 40 Civarı Dolanıyor Cs Valorant Zulada Hepsi Aynı Harddiske Kursamda Ssd Ye Kursamda Hep Aynı Fps Ne Yaptıysam Yapayım Aynı Slot Değiştirdim Harddiskin Ssd Nin Sata Kablosu Değiştim Ama Hala Durumlar Aynı Normal Kullanımda Hızı Gayet İyi İken Oyunlarda Durum Böyle Ne Yapmam Lazım Nolur Yardım Edin Şimdiden Teşekkürler ....

Not2:HD Tune De Hiçbir Error Yok Sadece Ssd Nin Çok Isınmış Oldugunu Birde Harddiskte Interface crc error Yazıyor Sorun Bumu?

ST4B1LX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
T. E. Köktaş
format atarken e posta adresini kullandığım e posta adresi ile konumu vb. şeyleri alır bu yüzden olabilir fake e posta kullansan daha iyi olabilir

Hasan_Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Hasan Enes
İlgilendiği Kategoriler
.
Instagram
.
Steam
.
Facebook
.
Discord
.
Reddit
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
format atarken e posta adresini kullandığım e posta adresi ile konumu vb. şeyleri alır bu yüzden olabilir fake e posta kullansan daha iyi olabilir
Hocam her şey Kapalı Gizlilikte Suan Microsoft Hesabı Girili Değil

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
PC Ye Geçen Günlerde Format Attım Ve Oyunlarda Fps 200 150 İken 50 40 Civarı Dolanıyor Cs Valorant Zulada Hepsi Aynı Harddiske Kursamda Ssd Ye Kursamda Hep Aynı Fps Ne Yaptıysam Yapayım Aynı Slot Değiştirdim Harddiskin Ssd Nin Sata Kablosu Değiştim Ama Hala Durumlar Aynı Normal Kullanımda Hızı Gayet İyi İken Oyunlarda Durum Böyle Ne Yapmam Lazım Nolur Yardım Edin Şimdiden Teşekkürler ....

Driverları güncelledin mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,056,432
Üyeler
167,841
Son üye