Neler Yeni

Formatlamadan disk birleştirme

Saki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Saki Yapıcı
Arkadaşlar pcyi aldığım zaman tek m2 ssd im vardı. Windows u kurarken diski bölerek kurmuştum. Suanda depolama için başka disklerim var. C baya bi doldu. M2 deki d diskinin sıfırlanması önemli değil orası silinsin ama windowsa format atmadan diski birlestirebilir miyim

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Sistem ayarları -> Sistem -> Depolama -> Diskler ve Birimler
SSD Oluştur hangi kısmı yapmak istiyorsan seç ve büyüklüğü belirt

Saki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Saki Yapıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem ayarları -> Sistem -> Depolama -> Diskler ve Birimler
SSD Oluştur hangi kısmı yapmak istiyorsan seç ve büyüklüğü belirt
D ye oyunları kurmuştum. Oyun dosyalarini direk kopyala/kes - yapıştır yaparak baska diske aktarsam, sonra d yi komple silip c yi genisletsem epicgames/steam oyun dosyalarini bulabilir mi yoksa sifirdan indirmemi ister mi

Öğrenen_biri

80+ Bronze
D ye oyunları kurmuştum. Oyun dosyalarini direk kopyala/kes - yapıştır yaparak baska diske aktarsam, sonra d yi komple silip c yi genisletsem epicgames/steam oyun dosyalarini bulabilir mi yoksa sifirdan indirmemi ister mi
steam'de diski tanımladıktan sonra oyunları görür. epic ise oyunu %2-3 gibi indirmeni ister daha sonra indirmeyi duraklatıp dosyayı direkt yapıştırıp indirmeyi devam ettirmeni ister. indirmeyi devam ettirdiğinde doğrulama yapıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Saki

Saki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Saki Yapıcı
steam'de diski tanımladıktan sonra oyunları görür. epic ise oyunu %2-3 gibi indirmeni ister daha sonra indirmeyi duraklatıp dosyayı direkt yapıştırıp indirmeyi devam ettirmeni ister. indirmeyi devam ettirdiğinde doğrulama yapıyor.
Disk yönetimi kismindayim. C ve d aynı disk. D yi silip c yi genisletmek istiyorum ancak sil seçeneği aktif değil, sadece kucuktme yapmama musade ediyor. Nasil komple silip diski tek e cevirebilirim

EmreE38

80+ Silver
Arkadaşlar pcyi aldığım zaman tek m2 ssd im vardı. Windows u kurarken diski bölerek kurmuştum. Suanda depolama için başka disklerim var. C baya bi doldu. M2 deki d diskinin sıfırlanması önemli değil orası silinsin ama windowsa format atmadan diski birlestirebilir miyim
disk yönetimiden yapabilirsin herhalde

Saki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Saki Yapıcı

Saki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Saki Yapıcı

Saki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Saki Yapıcı
faydasız olsa yt de direk en üste çıkmazdı ve 100k kişi izlemezdi diye düşünüyorum
IMG_20250403_163648.jpg
boyle oldu windows gitmemiştir inşallah.

Saki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Saki Yapıcı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,420