bilgisayarımı format atmadan önce ayarlarını fln internette düzelterek fps sorunumu düzeltmiştim ama format attıktan sonra aynı ayarları yapmama rağmen fps çok kötü oldu yardımcı olabilecek birisi var mı acaba
evet sürücüleri güncelledim ve ek olarak ayarlar vardı bilgisayar hızını arttırmak için onları da yaptım ama halen yavaşSürücülerinizi yüklediniz değil mi?
Güç seçeneğini performans moduna getirin.evet sürücüleri güncelledim ve ek olarak ayarlar vardı bilgisayar hızını arttırmak için onları da yaptım ama halen yavaş
sadece güç tasarrufu modu varGüç seçeneğini performans moduna getirin.
windows update yazıp güncelledim ve driver booster pro ile güncelledimSürücüleri nasıl güncellediniz?
En büyük hatayı yapmışsın zaten. Driver booster kullanacağına driversız kullan daha iyisadece güç tasarrufu modu var
Mesaj otomatik birleştirildi:
windows update yazıp güncelledim ve driver booster pro ile güncelledim
En büyük hatayı yapmışsın zaten. Driver booster kullanacağına driversız kullan daha iyi
verebileceğiniz tavsiye var mı peki baştan mı format atmalıyımBu sorunu yaşayan arkadaşların geneli, Driver Booster Programını kullanıyor. Cidden yazık ediyorsunuz Sisteminize!.
Baştan format atın driverlarınızı Laptop üreticinizin sitesinden kurun.verebileceğiniz tavsiye var mı peki baştan mı format atmalıyım
windows update yazıp yapmayacağım o halde değil mi sadece sitesinden yapacağımBaştan format atın driverlarınızı Laptop üreticinizin sitesinden kurun.
Kalan güncellemeleri ordan yapın ekran kartı sürücüsünü kendi laptop üreticinizden indirin.windows update yazıp yapmayacağım o halde değil mi sadece sitesinden yapacağım