Bilgisayarıma format attıktan sonra kasmaya başladı. Oyunlarda fps yüksek olmasına rağmen 3-5 saniye boyunca donmalar oluyor. Bazı oyunlarda donma süresi uzunken bazı oyunlarda anlık oluyor. Grafik ayarlarını değiştirdiğimde yüksek-düşük fark etmeksizin sorun devam ediyor. Sadece oyunlarda değil normal gündelik kullanırken de anlık donmalar oluyor. Opera, herhangi bir programı veya klasörü açarken ve kullanırken anlık donmalar oluyor. Tekrar format atmak istemiyorum. Format atmadan önce böyle bir sorunum yoktu. Driverler ve BİOS güncel. Formattan öncede win11 kullanıyordum şimdide win11 kullanıyorum.
Sistem bilgisi:
ANAKART: B450M PRO-M2 MAX
RAM: GSKİLL 2X8 2400MHZ
İŞLEMCİ: RYZEN 5 5500
EKRAN KARTI: MSİ GTX 1050 GAMİNG 2G -- SUPPHİRE RX 7600 PULSE (Ekran kartını yeni değiştirdim iki karttada aynı sorunu yaşıyorum.)
SSD: JD 480 (Sağlık %95) + 700gb sabit disk var fakat depolama için kullanıyorum herhangi oyun ya da program kurulu değil.
PSU: FRİSBY 600W 80P BRONZE
Sistem bilgisi:
ANAKART: B450M PRO-M2 MAX
RAM: GSKİLL 2X8 2400MHZ
İŞLEMCİ: RYZEN 5 5500
EKRAN KARTI: MSİ GTX 1050 GAMİNG 2G -- SUPPHİRE RX 7600 PULSE (Ekran kartını yeni değiştirdim iki karttada aynı sorunu yaşıyorum.)
SSD: JD 480 (Sağlık %95) + 700gb sabit disk var fakat depolama için kullanıyorum herhangi oyun ya da program kurulu değil.
PSU: FRİSBY 600W 80P BRONZE