Merhabalar, F1 için monitör arıyorum ne önerirsiniz?
1MS yokmudur?ASUS, VA27EHE, Monitör, 27 inç: Amazon.com.tr
ASUS, VA27EHE, Monitör, 27 inç: Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Hocam F1'de napacaksın 1MS değerini1MS yokmudur?
Hocam iyi güzelde 5ms fazla değilmi bu adam formula oynıcak refleks önemli tepkime süresi çok daha önemli 5ms tepkime süresi olunca adam keyif alamazki(kötü niyetim yok kendi fikrimi belirttim).ASUS, VA27EHE, Monitör, 27 inç: Amazon.com.tr
ASUS, VA27EHE, Monitör, 27 inç: Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
gerek yok gayet kaliteli bir monitör f1 de napacak ms i paneli güzel renk değerleri çok iyi. fps oyunu olsa ms önemlidir ama f1 için gerek yok.Hocam iyi güzelde 5ms fazla değilmi bu adam formula oynıcak refleks önemli tepkime süresi çok daha önemli 5ms tepkime süresi olunca adam keyif alamazki(kötü niyetim yok kendi fikrimi belirttim).
5 ms ile 1 ms arasındaki fark hissededilemez diye biliyorumHocam iyi güzelde 5ms fazla değilmi bu adam formula oynıcak refleks önemli tepkime süresi çok daha önemli 5ms tepkime süresi olunca adam keyif alamazki(kötü niyetim yok kendi fikrimi belirttim).
Msi Optix G241VC 23.6"Merhabalar, F1 için monitör arıyorum ne önerirsiniz?
Yani direksiyonu yada gamepadi döndürdüğü anda monitörde dönmiyecekse keyfi çıkmaz bu işin eğer hissedilemezse fark güzel monitör gibi5 ms ile 1 ms arasındaki fark hissededilemez diye biliyorum