Neler Yeni

Fortnite Bedava Skin

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Epic MEGA İndirim kutlamaları kapsamında, Fortnite'ta yeni bir ücretsiz paket yayınlanacak: Sokaklardaki Karanlık Görev Paketi!
Bu paketi içerik mağazasından almak için 20 Mayıs ile 17 Haziran TSİ 18.00 arasında PC'de Epic Games Başlatıcısı'ndan Fortnite'a giriş yapman yeterli.
Ardından görevleri istediğin tempoda tamamlayarak Asi Güzel kıyafetini, Zifiri Karanlık Çantası sırt süsünü, Karanlık Doğrayıcı kazmasını ve Karanlık Düşüren planörünü aç. Bu yeni Dolap eşyaları, popüler Sokağın Nabzı setine karanlık bir hava katan Sokaklardaki Karanlık Setini oluşturuyor.

Paket bu. Kısaca: Paketi al, Görevleri yap. Ödülleri kap.

1621533744656.png

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,823
İsim
Mert Metshi
OYYY ÇOK FENAAAAA

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
çok iyi ama oyunu bıraktım

nexuss.ae

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Sanane
Hocam sizin pc fortnite kaldlırıyormu ? yoksa psdemi oynuyonuz ? az önce 4gb ram demişsinizde konuda ondan sordum
Kaldırıyor en patates ayarlarda oynuyorum. Fortnite`a son gelen güncelleme ile optimizasyonu bayaa hallettiler. Ben de yeni başladım zaten.

ahmetcnar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
M.Ahmet Çinar

nexuss.ae

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Sanane
Benim pc kaldırmazda.Konuyla alakası oldu ama sizin int abay iyiyiş MaşAllah gta 5 fortnit falan
Vallaha ben kendi bilgisayarıma çok şaştım zamanında sadece mario oynuyordum. Sonra gaza geldim gta 5 aldım indirdim. Özel ayarlar yaptım ekran kartı kullanımı -122 yaptım sen düşün (nası oldu anlamadım)
hocam tamda ben soracaktım o konuyu bende gördüm :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaç fps peki bide kaç gb
Hocam baya mod yükledim 72 gblık oyun şuan 90 gb oldu. Ortalama 30-45 nadiren 25 fps alıyorum. Ve dediğim gibi özel ayar yaptım.

ahmetcnar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
M.Ahmet Çinar
yok hocam fortnite kaç gb ve fps

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Epic MEGA İndirim kutlamaları kapsamında, Fortnite'ta yeni bir ücretsiz paket yayınlanacak: Sokaklardaki Karanlık Görev Paketi!
Bu paketi içerik mağazasından almak için 20 Mayıs ile 17 Haziran TSİ 18.00 arasında PC'de Epic Games Başlatıcısı'ndan Fortnite'a giriş yapman yeterli.
Ardından görevleri istediğin tempoda tamamlayarak Asi Güzel kıyafetini, Zifiri Karanlık Çantası sırt süsünü, Karanlık Doğrayıcı kazmasını ve Karanlık Düşüren planörünü aç. Bu yeni Dolap eşyaları, popüler Sokağın Nabzı setine karanlık bir hava katan Sokaklardaki Karanlık Setini oluşturuyor.

Paket bu. Kısaca: Paketi al, Görevleri yap. Ödülleri kap.

Alıntıyı görüntüle
Ruby'nin siyah versiyonu gibi olmuş, ücretsiz olduğunu bilmiyordum. Yarın çöqerim :D

Teşekkür ederim.

Top Bottom