Sorunu yaşayan, attığın fotoğrafın sahibi olan kişi olarak beklemeni tavsiye ediyorum. Kendiliğinden açılacak.Öncelikle herkese merhaba fortnite’yi açarken beyaz ekran veriyor ve öyle kalıyor. Ekran kartı güncelleştirmesini amd’nin softwaresinden yaptım. Ekran kartım rx 5500xt 8gb sorun bu şekilde.
Sorunu yaşayan, attığın fotoğrafın sahibi olan kişi olarak beklemeni tavsiye ediyorum. Kendiliğinden açılacak
Sorunu yaşayan, attığın fotoğrafın sahibi olan kişi olarak beklemeni tavsiye ediyorum. Kendiliğinden açılacak
Hocam acemiliğime denk geldi. Cevap yazamadım. 15 dk gibi bir süre bekledim fakat olmadı.Sorunu yaşayan, attığın fotoğrafın sahibi olan kişi olarak beklemeni tavsiye ediyorum. Kendiliğinden açılacak.
Konuyu kilitlemesini istemiştim Mehmet'ten, ondan yazamamışsındır. Nişanlımın bilgisayarı bu, sistemi seninkinden bin beter emin olabilirsin Biz de ilk başta sorun var sanmıştık ama kendi kendine düzeldi, sol atta ''Kaykay'' diye bir yazı çıkacak bir zaman sonra. Kendiliğinden açılır.Hocam acemiliğime denk geldi. Cevap yazamadım. 15 dk gibi bir süre bekledim fakat olmadı.
Tamamdır hocam. Deneyeceğim. Siz ortalama ne kadar beklediniz. Eğer olursa konunun kapanmasını isterim ve her girdiğimde böyle mi olacak?Konuyu kilitlemesini istemiştim Mehmet'ten, ondan yazamamışsındır. Nişanlımın bilgisayarı bu, sistemi seninkinden bin beter emin olabilirsin Biz de ilk başta sorun var sanmıştık ama kendi kendine düzeldi, sol atta ''Kaykay'' diye bir yazı çıkacak bir zaman sonra. Kendiliğinden açılır.
İnanın hiç hatırlamıyorum ancak endişe etmenize gerek yok. Dilerseniz oyunu kapatıp epic üzerinden doğrulama da gerçekleştirebilirsiniz. Daha sağlıklı olur.Tamamdır hocam. Deneyeceğim. Siz ortalama ne kadar beklediniz. Eğer olursa konunun kapanmasını isterim.
Tamamdır sağ olun. İyi geceler.İnanın hiç hatırlamıyorum ancak endişe etmenize gerek yok. Dilerseniz oyunu kapatıp epic üzerinden doğrulama da gerçekleştirebilirsiniz. Daha sağlıklı olur.
Rica ederim, iyi geceler.Tamamdır sağ olun. İyi geceler.