Neler Yeni

Fortnite fps sorunu !

Zetes123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Eren Haney
Selam dostlar,aranızda fortnite oynıyan varsa biliyorsunuz ki performans modu var düşük pc ile oynıyan arkadaşlar için.Benim sorunum ise fortnite normal ayarlarda ( performans modunda aktif değil iken ) 160 fps sabit oyunu oynuyorum.Fakat aşırı detay olduğu için performans modunda oynamak istiyorum.Lakin performans moduna aldığımda sistemim 80 fps görüyor ? Ne alaka diyorum kendi kendime. Daha çok fps artması gerekirken o kadar detay kalkıyor ama fps düşüyor sebebi nedir ? 𝐒İ𝐒𝐓𝐄𝐌 : 𝐑𝐗 𝟓𝟓𝟎𝟎 𝐗𝐓 𝟖 𝐆𝐁 𝐑𝐘𝐙𝐄𝐍 𝟓 𝟑𝟓𝟎𝟎𝐗 𝟏𝟔 𝐆𝐁 𝟑𝟐𝟎𝟎𝐌𝐇𝐙 𝐑𝐀𝐌

Ekler

• asus-dual-radeon-rx-5500-xt-oc-evo-4gb-gddr6-128-bit-ekran-karti.jpg
    asus-dual-radeon-rx-5500-xt-oc-evo-4gb-gddr6-128-bit-ekran-karti.jpg
    56.8 KB · Hit: 35

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Selam dostlar,aranızda fortnite oynıyan varsa biliyorsunuz ki performans modu var düşük pc ile oynıyan arkadaşlar için.Benim sorunum ise fortnite normal ayarlarda ( performans modunda aktif değil iken ) 160 fps sabit oyunu oynuyorum.Fakat aşırı detay olduğu için performans modunda oynamak istiyorum.Lakin performans moduna aldığımda sistemim 80 fps görüyor ? Ne alaka diyorum kendi kendime. Daha çok fps artması gerekirken o kadar detay kalkıyor ama fps düşüyor sebebi nedir ? 𝐒İ𝐒𝐓𝐄𝐌 : 𝐑𝐗 𝟓𝟓𝟎𝟎 𝐗𝐓 𝟖 𝐆𝐁 𝐑𝐘𝐙𝐄𝐍 𝟓 𝟑𝟓𝟎𝟎𝐗 𝟏𝟔 𝐆𝐁 𝟑𝟐𝟎𝟎𝐌𝐇𝐙 𝐑𝐀𝐌
80 FPS görüyor derken maksimum mu 80?

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
hocam evlerin içine girince 160 sabit ama build fight gireyim 80 kadar düşüyor stabil deeğil dalgalanıyo
Build Fight kreatiften mi girdiğin yoksa maç içinde build fight gibi mi?
Kreatiften olansa, kreatifte FPS düşüşü oluyor maalesef.

Top Bottom