Neler Yeni

Fortnite Sezon Bileti Hakkında Sorum Var

Anime Katledici

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Nihat Ege Sancak
dostlar bildiğiniz üzere fortnite ta sezon var şimdi sezon 950 papel ben papel alsam sezonu bitirsem 1500 papel veriyor ödül olarak o papeller ile diğer sezonu alsam ordaki papaeller ile diğer sezonu bu böyle gidiyor mu ben mi yanlış biliyorum

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
dostlar bildiğiniz üzere fortnite ta sezon var şimdi sezon 950 papel ben papel alsam sezonu bitirsem 1500 papel veriyor ödül olarak o papeller ile diğer sezonu alsam ordaki papaeller ile diğer sezonu bu böyle gidiyor mu ben mi yanlış biliyorum
Evet öylece gidebilirsin.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
bi keresinde bedava savaş bileti vermişlerdi. benim bi arkadaşım o biletten aldığı vpapellerle döngüye sokup 6 sezon falan bedava aldı

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Evet öyle yapabilirisin
950vp harcayıp 1500 kazanıyorsun
Katlıyorsun

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
evet.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
bi keresinde bedava savaş bileti vermişlerdi. benim bi arkadaşım o biletten aldığı vpapellerle döngüye sokup 6 sezon falan bedava aldı
Evet 8.sezon bileti bedavaydı
Mesaj otomatik birleştirildi:

adamlar daha az kar ediyor sencede biraz saçma değil mi veya kullanıcıyı oyunda tutmak için mi böyle yapıyorlar
Adamlara 2-3 savaş bileti koymaz merak etme onlar vurgunlarını yeteri kadar yaptı.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
adamlar daha az kar ediyor sencede biraz saçma değil mi veya kullanıcıyı oyunda tutmak için mi böyle yapıyorlar
Olsun zaten sen de bi yerden sonra içerik mağazasına gelen paketlere para vermek isteyeceksin veya içerik mağazasından v-bucks ile alınan şeylerden alacaksın, öyle gitmeyecek emin ol, ki ettikleri kar onlara yetiyor oyuncu sayısından dolayı kafanı yorma :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,797
Üyeler
164,731
Son üye
faruking
Top Bottom