Kalkınma yapıp yönetimi ele geçirelim , ve gizemss i kurucu yapalım.Bütün yöneticiler istifa etsin, Gizem başa geçsin.
ban yemem demi la
10/10 çok iyi olur aslındaSelamlar,
Yine amatör bir tasarımla karşınızdayım.
Bu özellik daha önce aktif edildi mi, kullanıldı mı? Bilmiyorum.
@Mehmet Yılmaz
Ama ben güzel olacağını düşünüyorum.
İstemeyen kişiler de kendisi kapatabilmeli eğer gelecekse de.
Örnek işte:
@Doğukan Fidan , @Re_Play , @epica59 isminizi kullandım ama kusura bakmayın.
Alıntıyı görüntüle
Forumda çevrimiçi olmadığımız zamanlarda bildirim gelse güzel olabilir.
Hoş bir eklenti olur.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Amatör tasarım mı? Bence gayet güzel tasarım olmuş ve mutlaka gelmeli.Selamlar,
Yine amatör bir tasarımla karşınızdayım.
Bu özellik daha önce aktif edildi mi, kullanıldı mı? Bilmiyorum.
@Mehmet Yılmaz
Ama ben güzel olacağını düşünüyorum.
İstemeyen kişiler de kendisi kapatabilmeli eğer gelecekse de.
Örnek işte:
@Doğukan Fidan , @Re_Play , @epica59 isminizi kullandım ama kusura bakmayın.
Alıntıyı görüntüle
Forumda çevrimiçi olmadığımız zamanlarda bildirim gelse güzel olabilir.
Hoş bir eklenti olur.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Estağfirullah.Kalkınma yapıp yönetimi ele geçirelim , ve gizemss i kurucu yapalım.
10/10 çok iyi olur aslında
Bence güzel ama annem babam falan görürse bunlar kim diye kızacaklardır bana o yüzden pas geçiyorum.
Teşekkürler fakat iptal edildi.Amatör tasarım mı? Bence gayet güzel tasarım olmuş ve mutlaka gelmeli.
Bütün önerilen şeyler gerçek olsaydı forum nasıl bir yer olurdu acaba? Şu ana kadar bir çok şey önerildi forum için bazıları kabul edildi ama çok daha fazlası reddedildi.Estağfirullah.
Teşekkürler fakat iptal edildi.![]()
RGB ışıklı bir forum olabilirdi.Bütün önerilen şeyler gerçek olsaydı forum nasıl bir yer olurdu acaba? Şu ana kadar bir çok şey önerildi forum için bazıları kabul edildi ama çok daha fazlası reddedildi.
Yöneticiler yanlış anlamasın. Reddedilenlerin çoğu mantıksız şeylerdi zaten. Yani onlara katılmak gibi bir şey yapmıyorum.
Çok bir şey istemiyoruz bi Profil özelleştirme gelse Steamdeki gibiBütün önerilen şeyler gerçek olsaydı forum nasıl bir yer olurdu acaba? Şu ana kadar bir çok şey önerildi forum için bazıları kabul edildi ama çok daha fazlası reddedildi.
Yöneticiler yanlış anlamasın. Reddedilenlerin çoğu mantıksız şeylerdi zaten. Yani onlara katılmak gibi bir şey yapmıyorum.