Neler Yeni

forum gamepower psulara neden düşman ?

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Ölü fiyatlı frisby psu olsa bile alınır.
Kaliteli bir güç kaynağına verecek param yoksa ve onu almaktan başka seçeneğim yoksa onu alırım.
Herkesin bütçesi aynı olmak zorunda değil.
Bu arada o gömdükleri frisby psuyu 7 sene kullandım.
En sonunda baktım bozulacağı yok sattım
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki aga frisby psu mu gamepower psu mu
Gamepower daha mantıklı

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18

SquizzySP

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Fatih Yeşil
Bu arada o gömdükleri frisby psuyu 7 sene kullandım.
En sonunda baktım bozulacağı yok sattım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamepower daha mantıklı
girdiğim her forumda açtığım her konuda gelen cs deki c4 fotoğrafını koyup gittiler en son burda açtım abdullah abi yazdi ondan sonra aldim zaten

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
girdiğim her forumda açtığım her konuda gelen cs deki c4 fotoğrafını koyup gittiler en son burda açtım abdullah abi yazdi ondan sonra aldim zaten
Bak mesele şu gamepower psu ların önerilmeme sebebi aynı fiyata daha iyisi var çünkü düsük bütçede gamepower yerine hv pro var mesela zaten onun üstünde kaliteli markalarin f/p ürünleri var o c4 mevzusu sadece dalgadan ibaret zaten

rebelmoves

80+ Bronze
daha uygunu var. Patlama konusunu bilmem korumaları nasıl ama 80 sertifikaları gerçek. Genel olarak Gamepower everest rampage e baya düşman insanlar psu önemlidir. Korumalar en önemli faktör serilere bakmak lazım. Mesela ben kullanıyorum everest-rampage psu

Son düzenleme:

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
abdullah abi gamepower ile ilgili bi konumda gamepower psu konusunda patlayan psusuna denk gelmedim dedi ve Kendi gamepower psular ile ilgili 2 tane (benim gorebildigim) konu açtı fakat kime gamepower marka psu desem c4 diyorlar c4 demenizin sebebi nedir ?
C4 demelerinin sebebi bu markanın ürünlerini çinde marka basmasi adi çikmiş bi kere 9 a iner mi 8 e hiç bunun yaninda bende Gamemax psu önermiyorum sebebi ise fsp gibi corsair collermaster gibi markalarinda benzer fiyatlara ürünlerinin olması.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,442
İsim
Mert Can Ergün
rampage psulara bile bomba diyorlar 3senedir kullanıyorum ve elektrik kesintisi olduğu zamanlarda bile sağlam neden dandik diyorlar anlımıyorum

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
rampage psulara bile bomba diyorlar 3senedir kullanıyorum ve elektrik kesintisi olduğu zamanlarda bile sağlam neden dandik diyorlar anlımıyorum
Çünkü koyun gibiler.
Adam elimde şu psu var diyor.
Cevap şu
Çöp c4 kardeşim hemen değiştir.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Kardeşim her Pusu'nun patlama ihtimali var. Diğer markalar aşırı nadirdir ama biz bunların patlama oranına %1 dersek, Rampage, Gamepower, Frizby, Gamebooster gibi PSU'ların patlama oranı %100 Allahu Akbar oluyor.

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1

-Yec

80+ Bronze
Çünkü Gamepower güç kaynakları kendi fiyat bandındaki diğer güç kaynaklarına göre daha zayıf kalıyor.

Top Bottom