Bunlar dışında 10. Olan isteğine katılmıyorum, ve konu onaylama bütün foruma getirilmeli. En azından -1 puan yemekten kurtuluruz @Mehmet Yılmaz1 - Profile kapak resimi ekleme.
2 - Technopat sosyal'de ki gibi ''indir'' bölümü.
3 - Gizlilik ayarlarından mesajları gizleyebilmek. Profilimize giren kişinin mesajlar bölümünü görmemesi.
4 - Kullanıcı adını belirli aralıklarla tekrar değiştirmek örneğin 180 günde bir.
5 - Faydalı üyelere ''katkıda bulunan'' gibi bir ünvan verilmesi. Daha dün gece rüyamda gördüm bu ünvanı.
6 - Problem çözüm konusu açanlara kaç tane çözüm konusu açtığını gösteren bir yer açılması şurada ki gibi.
7 - Hangi kategoride kaç mesaj yazdığımızı görmek.
8 - En iyi mesaj özelliği.
9 - Reaksiyon hediyelerinin tamamen ortadan kalkması. En iyi hediyeleşme bilgi hediyeleşmesidir.
10 - Yazım denetim eklentisi.
11 - Ziyaretçilerin yönetim onayı ie konu açabileceği bir bölüm.
@Mehmet Yılmaz ???Sonuç: bir kısmı gelecek ne zaman geleceği mechul
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bir sorum var;
Technopattaki gibi emojiler değişecek mi?
O zaman @Giray Kaya gibi kullanıcıların ''opera gtx vpn i var belese onu aokkullanablrsn.'' tarzı mesajlarına maruz kalacaksın.Yazım denetimi saçma gelmesin saçma
Yahu ben yazım denetimi derken bir virgül yüzünden ban yemeyelim diye demiştim. Onu yazacak adamın burada ne isi varO zaman @Giray Kaya gibi kullanıcıların ''opera gtx vpn i var belese onu aokkullanablrsn.'' tarzı mesajlarına maruz kalacaksın.
adam haklı beyler. yazım denetim gereksiz bence sadece1 - Profile kapak resimi ekleme.
3 - Gizlilik ayarlarından mesajları gizleyebilmek. Profilimize giren kişinin mesajlar bölümünü görmemesi.
4 - Kullanıcı adını belirli aralıklarla tekrar değiştirmek örneğin 180 günde bir.
5 - Faydalı üyelere ''katkıda bulunan'' gibi bir ünvan verilmesi. Daha dün gece rüyamda gördüm bu ünvanı.
6 - Problem çözüm konusu açanlara kaç tane çözüm konusu açtığını gösteren bir yer açılması şurada ki gibi.
9 - Reaksiyon hediyelerinin tamamen ortadan kalkması. En iyi hediyeleşme bilgi hediyeleşmesidir.
11 - Ziyaretçilerin yönetim onayı ile konu açabileceği bir bölüm.
mecbur hocamO zaman @Giray Kaya gibi kullanıcıların ''opera gtx vpn i var belese onu aokkullanablrsn.'' tarzı mesajlarına maruz kalacaksın.
Forum adinida technopat arşivi yapalim reis1 - Profile kapak resimi ekleme.
11 - Ziyaretçilerin yönetim onayı ie konu açabileceği bir bölüm.
2 ay veya 3 ay ideal bence180gün fazla değilmi bir isim değiştirmek için 6 aymı bekliceğim
Olur.Forum adinida technopat arşivi yapalim reis
uzak dur benden laf atmaya çalışma bi dahaO zaman @Giray Kaya gibi kullanıcıların ''opera gtx vpn i var belese onu aokkullanablrsn.'' tarzı mesajlarına maruz kalacaksın.