Cevizli sucuk
80+ Bronze
2 ye hiç katılmıyorum arayüz bence en iyisi modlarda çoğunlukla aktif arada hiç olmayabiliyor ama normal
Hem yazmayı hem okumayı bilmiyorsun galiba?Evet zaten ne yazmışım;
"tamamı büyük harflerle yazılmış olmamalı"
Aynı şeyden bahsediyoruz ama sen okumuyorsun.Hem yazmayı hem okumayı bilmiyorsun galiba?
SDN'de tamamı büyük harfle yazılan başlıklar kilitleniyor. Ondan bahsediyorHem yazmayı hem okumayı bilmiyorsun galiba?
Tamamının büyük harf ile yazılmış olması bir yazım yanlışı değil.
O uygulama artık kalktı tamamı büyük harflerle yazılan başlıklar artık otomatik olarak küçük harflere çevriliyor.SDN'de tamamı büyük harfle yazılan başlıklar kilitleniyor. Ondan bahsediyor
Tamamdır 31 Hafta ban yiyince fark edemiyor insanO uygulama artık kalktı tamamı büyük harflerle yazılan başlıklar artık otomatik olarak küçük harflere çevriliyor.
Onu nasıl becerdin hala aklım almıyorTamamdır 31 Hafta ban yiyince fark edemiyor insan
Kullanıcı profiline gir>31 yaz>Troll'den 31 Hafta ban yeOnu nasıl becerdin hala aklım almıyor
SDN Türkçe bilmiyor galiba.SDN'de tamamı büyük harfle yazılan başlıklar kilitleniyor. Ondan bahsediyor
Olabilir; SeDeNe ben sırf insanların profiline 31 yazıyorum diye 31 hafta banladımSDN Türkçe bilmiyor galiba.
Yanlış anladın sdn Türkçe biliyorSDN Türkçe bilmiyor galiba.
Bende böyle düşünüyorum.2 ve 3e katılmıyorum. Modlar yeterli gibi geliyor ayrıca temasıda bence hoş. 1 kesinlikle doğru ama.
kural sıkılışmalı. çok gevşek