- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,721
O gördüğün ekran aslında bizim site üzerinden verilmiyor. CloudFlare ekranı o oradan geliyor. Muhtemelen diğer CF capthca olan sitelerde de aynı sorunu yaşayacaksın.
Biliyorum sistemi. Diğer sitelerde deneyelim bakalım. Kullanan site var mı? En son Technopat da kullanıyordu sanırım oraya girmeye çalışınca doğrudan giriyor.O gördüğün ekran aslında bizim site üzerinden verilmiyor. CloudFlare ekranı o oradan geliyor. Muhtemelen diğer CF capthca olan sitelerde de aynı sorunu yaşayacaksın.
Neyse bekleyelim o zaman. Sadece yurt dışından gelen trafikler için açılamıyor mu?Bizde şu an yurt dışı trafiği için açık sadece aslında.
Bir an oluyordu ama ucundan döndü olmadı.Ne alaka bilmiyorum ama tarayıcıda masaüstü modunu açıp dene belki olur.
Ah beBir an oluyordu ama ucundan döndü olmadı.![]()
Ben yurt dışında mı yaşıyorum? Aman allahım!Yurt disi icin acik zaten şu an sorun orada![]()
Vpn açık kalıp girince soruyor hep yavYurt disi icin acik zaten şu an sorun orada![]()
Yurt disina mi kactin? Hic yakistiramadim...Ben yurt dışında mı yaşıyorum? Aman allahım!
Arada bir soruyordu bende... Bilgisayardan VPN ile girince sormuyor![]()