•Tyrell Wellick•
80+ Bronze
Merhaba değerli üyeler hemen konuya girmek istiyorum sizleri sıkmadan öncelikle alışveriş kategorisinde aktif olmaya çalışıyorum 7/24 olmasada elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum fırsat indirim olduğunda vs fakat gel gör ki bazılari troll olarakmı yorum yapıyor veya bilerek konuyu çöp etmek içinmi anlamadım fakat sorun şu konuyu açmadan ben öncelikle @Abdullah Hacıgül sayesinde Akakçeyi öğrenmiştim yaş 26 bu arada Akakçe olsun epey olsun Google'nin alışveriş kategorisi olsun bakıyorum indirimde olan ürüne acaba kayda değer indirim varmı evet var örnek 500 1000'TL veya herzaman olmaz ama 3000'TL ve üstü indirimler oluyor bende forum yararlansin istiyorum ve paylaşım yapıyorum ve gelen ilk yorumların çoğu şu çöp kime göre neye göre çöp yazmak cidden anlamış değilim senin isteğin indirim olmadı diye çöp yazmak nedir ya herneyse artık alışveriş kategorisinde paylaşım yapmayacağım bilginiz olsun forumu Cidden çok seviyorum fakat böyle troll mesaj gelince iştah kalmıyor
Bu konudaki ürünü neden paylaşımiyim mesala 3500 TL'ye yakın indirim var?
Fakat ss'deki üyeler beni soğuttu paylaşımlardan.
🔥İndirim - Yeedi Mop Station Akıllı Mop İstasyonlu Robot Vacuum & Mop Süpürge 8499'TL
Prime Üyeleri İçin Fırsat: Yeedi Mop Station Akıllı Mop İstasyonlu Robot Vacuum & Mop Süpürge https://www.amazon.com.tr/dp/B07ZH362MS/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_KMM4E4RM77HEDN9Q98X8
forum.donanimarsivi.com
Bu konudaki ürünü neden paylaşımiyim mesala 3500 TL'ye yakın indirim var?
Fakat ss'deki üyeler beni soğuttu paylaşımlardan.
Son düzenleme: