Neler Yeni

Foruma Yardımcı Olmak

Merhaba değerli üyeler hemen konuya girmek istiyorum sizleri sıkmadan öncelikle alışveriş kategorisinde aktif olmaya çalışıyorum 7/24 olmasada elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum fırsat indirim olduğunda vs fakat gel gör ki bazılari troll olarakmı yorum yapıyor veya bilerek konuyu çöp etmek içinmi anlamadım fakat sorun şu konuyu açmadan ben öncelikle @Abdullah Hacıgül sayesinde Akakçeyi öğrenmiştim yaş 26 bu arada Akakçe olsun epey olsun Google'nin alışveriş kategorisi olsun bakıyorum indirimde olan ürüne acaba kayda değer indirim varmı evet var örnek 500 1000'TL veya herzaman olmaz ama 3000'TL ve üstü indirimler oluyor bende forum yararlansin istiyorum ve paylaşım yapıyorum ve gelen ilk yorumların çoğu şu çöp :) kime göre neye göre çöp yazmak cidden anlamış değilim senin isteğin indirim olmadı diye çöp yazmak nedir ya herneyse artık alışveriş kategorisinde paylaşım yapmayacağım bilginiz olsun forumu Cidden çok seviyorum fakat böyle troll mesaj gelince iştah kalmıyor

Bu konudaki ürünü neden paylaşımiyim mesala 3500 TL'ye yakın indirim var?

Fakat ss'deki üyeler beni soğuttu paylaşımlardan.

Screenshot_20220401-023254.png
Screenshot_20220401-023248.png

Son düzenleme:

wurpx

80+
Merhaba değerli üyeler hemen konuya girmek istiyorum sizleri sıkmadan öncelikle alışveriş kategorisinde aktif olmaya çalışıyorum 7/24 olmasada elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum fırsat indirim olduğunda vs fakat gel gör ki bazılari troll olarakmı yorum yapıyor veya bilerek konuyu çöp etmek içinmi anlamadım fakat sorun şu konuyu açmadan ben öncelikle @Abdullah Hacıgül sayesinde Akakçeyi öğrenmiştim yaş 26 bu arada Akakçe olsun epey olsun Google'nin alışveriş kategorisi olsun bakıyorum indirimde olan ürüne acaba kayda değer indirim varmı evet var örnek 500 1000 veya herzaman olmaz ama 3000 ve üstü indirimler oluyor bende forum yararlansin istiyorum ve paylaşım yapıyorum ve gelen ilk yorumların çoğu şu çöp :) kime göre neye göre çöp yazmak cidden anlamış değilim senin isteğin indirim olmadı diye çöp yazmak nedir ya herneyse artık alışveriş kategorisinde paylaşım yapmayacağım bilginiz olsun forumu Cidden çok seviyorum fakat böyle troll mesaj gelince iştah kalmıyor

Bu konudaki ürünü neden paylaşımiyim mesala 3500 TL'ye yakın indirim var?

Fakat ss'deki üyeler beni soğuttu paylaşımlardan.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
reyiz ufak bir tavsiye kimseyi memnun edemessin unutma o yüzden çoğunluğu memnun edeceksin çoğunlukta sana teşekkür ediyorsa takma

• Konu Sahibi Konu Sahibi
reyiz ufak bir tavsiye kimseyi memnun edemessin unutma o yüzden çoğunluğu memnun edeceksin çoğunlukta sana teşekkür ediyorsa takma
Öylede inan iştah kalmıyor bi hevesle konu açıyorum açmadan araştırma yapıyorum bunların hepsini telefondan yapıyorum pc vardı düne kadar sattım yani bukadar uğraş dur gelen yoruma bak :) cidden heves kalmıyor insanda

wurpx

80+
Öylede inan iştah kalmıyor bi hevesle konu açıyorum açmadan araştırma yapıyorum bunların hepsini telefondan yapıyorum pc vardı düne kadar sattım yani bukadar uğraş dur gelen yoruma bak :) cidden heves kalmıyor insanda
ülkenin çoğu böyle hepsinin önüne dünyayı ser niye öbür tarafa sermedin der seni azarlar

ülkenin çoğu böyle hepsinin önüne dünyayı ser niye öbür tarafa sermedin der seni azarlar
Hayır cidden konuyu açar açmaz ne ara baktın ne ara çöp olduğuna karar verdin konun bunu çözemedim hala :)

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
O arkadaş bana da troll geldi. Böyle sadece bir vasıfsız yüzünden paylaşım yapmaman kabul edilemez. Yok sayıp geçebilirsin. Böylece yorumlarını görüp muhattap olmak zorunda kalmazsın.

O arkadaş bana da troll geldi. Böyle sadece bir vasıfsız yüzünden paylaşım yapmaman kabul edilemez. Yok sayıp geçebilirsin. Böylece yorumlarını görüp muhattap olmak zorunda kalmazsın.
Cidden daha öncede paylaşmıyacagım demiştim Mehmet yılmaz'a özelden sanırım ama dayanamıyorum forum uyguna ucuza bir şey alsın aldığı yerde ne udugu belirsiz yer değilde kaliteli sorun çıktığında yardımcı olan firmalar olsun diye çabalıyorum ama inan böyle troll mesaj gelince bütün hevesim gidiyor bundan dolayı maalesef paylaşım yapmayacağım.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,582
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Cidden daha öncede paylaşmıyacagım demiştim Mehmet yılmaz'a özelden sanırım ama dayanamıyorum forum uyguna ucuza bir şey alsın aldığı yerde ne udugu belirsiz yer değilde kaliteli sorun çıktığında yardımcı olan firmalar olsun diye çabalıyorum ama inan böyle troll mesaj gelince bütün hevesim gidiyor bundan dolayı maalesef paylaşım yapmayacağım.
O tarz mesajları raporlayın, konu dışı/uygunsuz diye sayarlar yüksek ihtimalle. Gereği yapılır, emekleriniz için teşekkür ederiz takılmayın o tiplere.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Bak sen gibi bir tane daha arkadaş vardı forumda. Sürekli indirim haberleri paylaşıyordu. Millet de onunla dalga geçiyordu böyle indirim mi olur, alınmaz falan filan diye ( bu arada paylaştığı indirimler harbi kötüydü .d) ama pes etmedi sürekli paylaşmaya devam etti. Şimdi nerede o arkadaş bilmiyorum ben bunu niye anlattım onu da bilmiyorum neyse. Yani demek o ki sen paylaşmaya devam et. Çöp vs. diyen uyarısını alır zaten.

Keptın

80+ Silver
Bende geçen sene paylaşıyordum, benzer mesajlar banada geliyordu. Bir yerden sonra hem hevesim kalmadı hem de ekonomi kötüleşti.
Bir yerden sonra sende sıkılacaksın

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Bende geçen sene paylaşıyordum, benzer mesajlar banada geliyordu. Bir yerden sonra hem hevesim kalmadı hem de ekonomi kötüleşti.
Bir yerden sonra sende sıkılacaksın
Aaa bahsettiğim kişi bu işte nabıyon la

Top Bottom