Revntron
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 648
Arkadaşlar merhabalar size bir akıl danışmak istedim ben şu anda ilahiyat lisans okumaktayım, imam hatip lisesi mezunu olduğum halde hazırlık arapçada zorlandığımı gördüm daha ilk yılında böyleyse çok zorlanacağımı ve ilerde kendime iş bulamayacağımı gördüğüm için tekrardan sınava hazırlanıp bir önlisans bölümü okumaya karar verdim. Neden lisans okumadın dersen okul okuduğum il Çorum olduğu için pek bir bölüm avantajım yok üstelik sözelciyim siz düşünün. Geçen sene engelli raporu çıkarttırdım ve ekpss'ye girme hakkım oldu bu sınavda da işe alımda bir bölüm şartı aranmadığı için önlisans okuyup sonradan açıktan lisansa tamamlamak istiyorum. Ben bilgisayar, teknoloji ve tarih seven birisiyim başta bilgisayar programcılığı düşündüm ancak programlamaya dair hiçbirşey bilmiyorum onun dışında büro yönetimi bölümünü gördüm hem pc dersleri hem işletme karışık gibi yani yapılabilir görüyorum. Sizce hangi bölümü tercih etmem daha mantıklı olur veya ne yapmam daha mantıklı olur? Son olarak Yönetim bilişim sistemleri bölümü nasıldır?