UmutYiğit 80+ Silver Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2,304 Dahası Reaksiyon skoru 1,322 İsim Umut Yiğit Yılmaz İlgilendiği Kategoriler Klavye 31 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #40 Mete Yavuz yazmış: APU Ryzen'de dahili grafik birimi bulunan işlemcilere denir. Intel'de iGPU denir. Devamı için tıklayın... İgpu yu eklediğimi sanıyordum ekliyorum hemen
Mete Yavuz yazmış: APU Ryzen'de dahili grafik birimi bulunan işlemcilere denir. Intel'de iGPU denir. Devamı için tıklayın... İgpu yu eklediğimi sanıyordum ekliyorum hemen
Sir Alex Ferguson 80+ Gold Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 5,568 Dahası Reaksiyon skoru 3,931 Konum Old Trafford İsim Sir Alex Ferguson İlgilendiği Kategoriler Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama 31 Temmuz 2021 #41 İyi, eline sağlık biraz garip ama boşver.
UmutYiğit 80+ Silver Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2,304 Dahası Reaksiyon skoru 1,322 İsim Umut Yiğit Yılmaz İlgilendiği Kategoriler Klavye 2 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #42 Nedrax yazmış: İyi, eline sağlık biraz garip ama boşver. Devamı için tıklayın... Çok garip ama gerekliydi .
Nedrax yazmış: İyi, eline sağlık biraz garip ama boşver. Devamı için tıklayın... Çok garip ama gerekliydi .
eyupefe3 80+ Gold Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 6,625 Dahası Reaksiyon skoru 3,886 İsim eyup efe İlgilendiği Kategoriler Ekran Kartları - İşlemci 2 Ağustos 2021 #43 UmutYiğit yazmış: H.O: Hayırlı olsun demektir. G.O: Geçmiş olsun demektir. Devamı için tıklayın...
Skynel 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 9,412 Dahası Reaksiyon skoru 8,764 Konum Paradis Island İsim Eren Yeager 2 Ağustos 2021 #44 Bence gereksiz bir konu olmuş bilmeyen olduğunu zannetmiyorum.
UmutYiğit 80+ Silver Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2,304 Dahası Reaksiyon skoru 1,322 İsim Umut Yiğit Yılmaz İlgilendiği Kategoriler Klavye 27 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #45 Skynel yazmış: Bence gereksiz bir konu olmuş bilmeyen olduğunu zannetmiyorum. Devamı için tıklayın... Çok var hocam çok,bende gereksiz olduğunun farkındayım.
Skynel yazmış: Bence gereksiz bir konu olmuş bilmeyen olduğunu zannetmiyorum. Devamı için tıklayın... Çok var hocam çok,bende gereksiz olduğunun farkındayım.
S Silicone Valley 80+ Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 77 27 Kasım 2021 #46 UmutYiğit yazmış: OC: İngilizcesiyle overclock demektir,Türkçe hız aşırtma denilebilir,ürünün performansını arttırmak için yapılır fakat yanlış olursa felakete yol açar. Devamı için tıklayın... Biraz yanlış olmuş gibi.
UmutYiğit yazmış: OC: İngilizcesiyle overclock demektir,Türkçe hız aşırtma denilebilir,ürünün performansını arttırmak için yapılır fakat yanlış olursa felakete yol açar. Devamı için tıklayın... Biraz yanlış olmuş gibi.