Ellie Williams
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Forumda Mali müşavir varmi vergilerle ilgili sormam gereken 1 2 soru var
Yurtdişindan paribu hesabima 1500 dolar eht gelicek bunu papara hesabima çekmek istesem vergiye tabi tutulurmuyum bildiğiniz gibi son zamanlarda kripto paralara vergi geliceği gündemdeForumun yaş kitlesi 15-16. Pek sanmıyorum olduğunu. Sorunuzu söylerseniz araştırarak biz de cevaplayabiliriz.
Gündemde ama gelmedi. Milyonluk işlem yapan tanıdıklarım var olmadı böyle bir şey. Eğer olursa bile seni bulurlar çünkü her türlü para transferi denetleniyor. Ama yinede bir vergi uzmanına danışınYurtdişindan paribu hesabima 1500 dolar eht gelicek bunu papara hesabima çekmek istesem vergiye tabi tutulurmuyum bildiğiniz gibi son zamanlarda kripto paralara vergi geliceği gündemde
Bir haberde okuduğum kadariyla bir şeye vergi gelmeden ondan vergi alinamiyo ama geçmişe yönelik bir vergi isterlermi devlet sonuçta napicaği belli olmazGündemde ama gelmedi. Milyonluk işlem yapan tanıdıklarım var olmadı böyle bir şey. Eğer olursa bile seni bulurlar çünkü her türlü para transferi denetleniyor. Ama yinede bir vergi uzmanına danışın
İster mi ister, Stratera 300.000 TL ödemişti sanırım.Bir haberde okuduğum kadariyla bir şeye vergi gelmeden ondan vergi alinamiyo ama geçmişe yönelik bir vergi isterlermi devlet sonuçta napicaği belli olmaz
O biraz değisik bir konu onda vergi vardi youtuberlar genç girişimci olduklarini sanip ödememişlerdi devlet ters köse yapti onlaraİster mi ister, Stratera 300.000 TL ödemişti sanırım.
buyurForumda Mali müşavir varmi vergilerle ilgili sormam gereken 1 2 soru var
Merhaba bildiğiniz gibi kripto paralara vergi gelicek bu vergi gelmeden önce yurtdişindan 1.500 dolar gibi bir kripto para ön ödemeli kartima geçse ileride kripto paralara vergi gelme durumunda bende bundan sorumlu olurmuyum.buyur
ilerde ne olur bilemeyiz büyük işlemler yapıp korkanları tanıyorum devlet geriye dönük vergi alır diye biliyorsunuz youtuber dora özsoya geriye dönük 300k vergi gelmiştiMerhaba bildiğiniz gibi kripto paralara vergi gelicek bu vergi gelmeden önce yurtdişindan 1.500 dolar gibi bir kripto para ön ödemeli kartima geçse ileride kripto paralara vergi gelme durumunda bende bundan sorumlu olurmuyum.
dostum bence paribudan hemen başka bir şeye aktar son olaylardan sonra güven kalmadı kimsedeYurtdişindan paribu hesabima 1500 dolar eht gelicek bunu papara hesabima çekmek istesem vergiye tabi tutulurmuyum bildiğiniz gibi son zamanlarda kripto paralara vergi geliceği gündemde
Paribudan yapmayi düşünüyorum ama vergidostum bence paribudan hemen başka bir şeye aktar son olaylardan sonra güven kalmadı kimsede