Neler Yeni

Forumdan Banlandığı İçin Şükrettirenler

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Kafam esti çay içicem

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Oho azalmaz. Haberde görüyorum. Tam komedi filmi. Severek aksam yemekimi yiyorum. Gülmekten kopuyorum. Hergün olay. Araba carpma. Gasp. Tcc ve öldürme. Ne ararsan var😂. Diyorum vay be texas bile gectik. Ama helal olsun ayaktayiz😎
Abi sen bi psikoloğa görün istersen hani ne olur ne olmaz. Haberlere ben dayanamadığımdan bakamıyorum gülmekten kopuyon diyon falan .

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Abi sen bi psikoloğa görün istersen hani ne olur ne olmaz. Haberlere ben dayanamadığımdan bakamıyorum gülmekten kopuyon diyon falan .
La reis iyim hemde cok. Alisik degilim ondan. Burda düzen var. Karisan yok. Orda kapiya indin an. Hop birsey kafana düser. Hop sokaka geldinde gaspci😂. Tv izlerken güzel oluyor

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
La reis iyim hemde cok. Alisik degilim ondan. Burda düzen var. Karisan yok. Orda kapiya indin an. Hop birsey kafana düser. Hop sokaka geldinde gaspci😂. Tv izlerken güzel oluyor
Nası ya Almanya da hiç öyle absürt haberler yok mu ? Hollandalı akrabam diyordu burada haberler çok sakin inanmıyordum doğru mu ya

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Nası ya Almanya da hiç öyle absürt haberler yok mu ? Hollandalı akrabam diyordu burada haberler çok sakin inanmıyordum doğru mu ya
Yok tabi. Akil almaz olaylar yok.
kim kimi malvarlik icin aileyi katletsin veya baldiza göz diksin. Burda gavur diyorlar ama inan harama ve öyle seylere cok karsilar. Tr tam tersi. ne verdiyse harama gidek. Adam zorluyor kendisini pislike😂. Burda dobra haberler var.

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Tamam, sen dünyanın en iyi ülkesinde yaşıyorsun. Türkiye sandığın gibi bir yer değil, gaspcı vs. her yerde var. Bu kadar abartmanın bir anlamı yok! Hiç hoş sözler değil, lütfen!

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Tamam, sen dünyanın en iyi ülkesinde yaşıyorsun. Türkiye sandığın gibi bir yer değil, gaspcı vs. her yerde var. Bu kadar abartmanın bir anlamı yok! Hiç hoş sözler değil, lütfen!
Tmm aksam haberde sayicam kactane olay oldu diye. Haber edicem

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Maks. 3000 lira bütçem var monitörlü sistem toplamalıyım babam daha üstüne izin vermiyor hüü
insanların maddi durumu ile dalga gecmek de bence ban sebebi olmalı.
Herkes hayata babası zengin olarak gelmiyor
insanlar parayı zar zor kazanıyor kimisi 1 saat daha calısayımda cocuklarım bogazına 1 lokma daha fazla girsin diye 2. iş bulma peşinde sen burda insanların maddi durumu ile dalga geciyorsun.
iyi ki banlanmıssın keske sınırsız olsaymıs.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Yok tabi. Akil almaz olaylar yok.
kim kimi malvarlik icin aileyi katletsin veya baldiza göz diksin. Burda gavur diyorlar ama inan harama ve öyle seylere cok karsilar. Tr tam tersi. ne verdiyse harama gidek. Adam zorluyor kendisini pislike😂. Burda dobra haberler var.
Vay be abi bil ki tr de kim ben dinime bağlıyım diyorsa onda bir şeyler dönüyor ya dolandırıcılık ya her türlü kazıklama . Ben artık ne param yok diyene inanıyorum ne dindarım diyene inanıyorum. Dindar olan biri böyle bir muhabbete ne girer ne kendini över .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Din sadece nüfus kağıdındaki yazıdan ibaret olmuş .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,480
Üyeler
166,383
Son üye
Chimera13
Top Bottom