Neler Yeni

Forumun canlaması lazım mı?

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
Foruma ilk katıldığımda işime çok yarıyor ve bana yardımcı oluyordu. Ardından bende zamanla bilgilendikçe başka insanlara yardımcı olmaya başladım. Fakat sizin de muhtemelen farkettiğiniz üzere bu forum yavaş yavaş ölüyor gibi. Konu açan çok az, yardım eden çok az, öneride bulunan çok az. Sanki forumda eskiden anlık 1000 kişi varken şimdi bu sayı 20-30 lara düştü gibime geliyor. Abdullah abide forumu tekrardan duyurmaya başlarsa bende çok mutlu olurum. @Abdullah Hacıgül

Emrhan_

80+ Bronze
Belli bi kitle Neler yeni'de takılıyo bazısı konu dışında ilgi çekmeye çalışıyo bazıları teknik konu hastası vs. ve aktifliğin çok düştüğünü düşünmüyorum. Okullar başladı sonuçta çoğu kişi de öğrenci aktifliğin düşmesi normal.

José Mourinho

80+ Silver
Yukarıdaki arkadaşın demesi gibi forum kitlelere ayrılmış durumda bazısı konu dışında bazısı insanlara yardım ediyor benim gibiler forum arkadaşı ile sohbet ediyor.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: 1721

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,565
İsim
Cengiz
Foruma ilk katıldığımda işime çok yarıyor ve bana yardımcı oluyordu. Ardından bende zamanla bilgilendikçe başka insanlara yardımcı olmaya başladım. Fakat sizin de muhtemelen farkettiğiniz üzere bu forum yavaş yavaş ölüyor gibi. Konu açan çok az, yardım eden çok az, öneride bulunan çok az. Sanki forumda eskiden anlık 1000 kişi varken şimdi bu sayı 20-30 lara düştü gibime geliyor. Abdullah abide forumu tekrardan duyurmaya başlarsa bende çok mutlu olurum. @Abdullah Hacıgül
4.png

Hala 1 K Üstü Aktif Var Herkes Her Konuyu Bilecek Ve Yardım Edecek Diye bir şey Yok Ama Herkes Elinden Geldiği Kadarıyla Aktif

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Yani bazıları ihtiyaç için gelip çıkıyor . Bazılarının okulu veya işi oluyor ve uygun zaman bulamıyor.
Bazıları da arkadaşların da dediği gibi ''Neler Yeni'' veya ''Konu Dışı'' kategorilerinde sohbetlerini fikirlerini belirtiyorlar.
Teknik olan konuların sorun çözünürlüğünün bilinirliğine göre cevaplar geldiği için , nadir bir sorun yaşadıysan teknolojik cihazında, fazla cevap alamama ihtimalin zaten yüksek.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ölmüyor herke dersinde veya işinde gücünde yazın canlanır kalan 9 ay böyledir

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,197
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
1697734707348.png

Önceden 1000 kişi varsa artık 1500 kişi var. Sorununa çözüm bulamıyorsan bileni yoktur.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: 1721
Top Bottom