Neler Yeni

Forumun daha kaliteli olması için öneri

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bakın kullanıcının özgür olması için bu forum var. Zaten kurallarda acil yazılmaz diye yazıyor yazan konu varsa rapor sistemi kullanılır.

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
Bakın kullanıcının özgür olması için bu forum var. Zaten kurallarda acil yazılmaz diye yazıyor yazan konu varsa rapor sistemi kullanılır.
Görmedim hocam, reportlayacağım eğer görürsem.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
İnşallah olur.

Hocam konu dışı değil sadece, adam bir şey istiyor ancak sadece bütçe vermiş. Ve ya adam doğru düzgün sorununu yazmıyor. Mesela bunların konuları kilitlenebilir. Ve gerçekten yazım kurallarına hiç önem verilmiyor bence.

Tamamdır hocam.
Moderatör sayısı arttırılmadan bu iş olmaz. Olsa bile konular belki yarım saat onaylanmak için bekler. Moderatörler aktif ama az sayıda.

Bunu @Mehmet Yılmaz daha iyi açıklar.

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
Moderatör sayısı arttırılmadan bu iş olmaz. Olsa bile konular belki yarım saat onaylanmak için bekler. Moderatörler aktif ama az sayıda.

Bunu @Mehmet Yılmaz daha iyi açıklar.
Hocam ben daha yeni geldim, sadece 2 tane var galiba moderatör.

Bazen +18 içerikli konular paylaşılıyor mesela geçen "31 *** *** ***" diye konu açılmıştı (bilerek sansürlü yazdım çünkü uyarı yemek istemiyorum) yani konu onayının gelmesi iyi olur ama gelmese de çok sıkıntı olmaz. Bu arada o üye ban yedi ve konu silindi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abdullah Hacıgül haricinde evet aktif olan 2 yönetici var.

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
Bazen +18 içerikli konular paylaşılıyor mesela geçen "31 *** *** ***" diye konu açılmıştı (bilerek sansürlü yazdım çünkü uyarı yemek istemiyorum) yani konu onayının gelmesi iyi olur ama gelmese de çok sıkıntı olmaz. Bu arada o üye ban yedi ve konu silindi.
Hocam mesela öyle konular için

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Evet 2 tane var. Forumun aktif kullanıcı sayısı belli. Şuan için yeterli ama dediğiniz şey için yeterli değil bana göre. Olsa bile moderatörlerin iş yükü daha çok artar

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,550
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Acil bir sorunun olsa, modların aktif olmadığı saatte konu açsan onaya düşse, ne yapacaksın :)

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
Acil bir sorunun olsa, modların aktif olmadığı saatte konu açsan onaya düşse, ne yapacaksın :)
Hocam öyle diyorsunuz da ne biliyim, bence biraz daha iyi olabilirdi. Konu onayını geçtim, bari yazım kurallarına biraz önem olsun ya.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,550
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hocam öyle diyorsunuz da ne biliyim, bence biraz daha iyi olabilirdi. Konu onayını geçtim, bari yazım kurallarına biraz önem olsun ya.
Anlaşılamayacak kadar bozuk yazanlar varsa raporlayabilirsin.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Merhabalar. Yetkililer ilgilenirse çok sevinirim.
Önerilerim şu şekilde;
1 - Türkçe yazım kurallarına uymayanlar düşük bir ceza almalı. Gerçekten yazım kurallarını ihlal eden bir çok kişi gördüm.
2 - Konular açılmadan önce yetkililer denetlemeli ve eğer uygunsuz bir şey var ise ve ya bir yazım yanlışı var ise yetkililer düzeltmeli.
3 - Konu başlıklarına "çok acil yardım lazım" gibi şeyler getirilmemeli ve getirenler kısa ceza almalı.
4 - Yetkili grubu genişletilmeli, ben sadece 2 tane yönetici gördüm şu ana kadar yetkili :D

Yanlışım varsa kusura bakmayın.
gereksiz yere banlar kaldirilmali 💩 şunu atinca ya da b.k yazinca ban yok . koymadan yazinca 1 hafta ban

Top Bottom