Neler Yeni

Forumun İkinci El Kısmı Hakkında ...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Arkadaşlar Merhaba ,Bugün Forumun İkinci El Kısmında Bir İlan Gördüm. Adam 13kya 1050ti'lı sistem koymuş. Başlığı da İle Dikkat Çeksin Diye
CAPS LOCK ile 'Oyun canavarı vs' şeklinde yazmış , Forumun İkinci El Kısmındaki İlanların Onaydan Geçip Düzenlenmesi Mantıklı Olmaz Mı ? Fiyat Konusuna Karışamam Ancak , Bence 2.el İlanları Onaydan Geçmeli. Siz Ne Düşünüyorsunuz ?

(fiyat konusuna karışmıyorum belirteyim , sonuçta serbest piyasa)
@Mehmet Yılmaz

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Arkadaşlar Merhaba ,Bugün Forumun İkinci El Kısmında Bir İlan Gördüm. Adam 13kya 1050ti'lı sistem koymuş. Başlığı da İle Dikkat Çeksin Diye
CAPS LOCK ile 'Oyun canavarı vs' şeklinde yazmış , Forumun İkinci El Kısmındaki İlanların Onaydan Geçip Düzenlenmesi Mantıklı Olmaz Mı ? Fiyat Konusuna Karışamam Ancak , Bence 2.el İlanları Onaydan Geçmeli. Siz Ne Düşünüyorsunuz ?

@Mehmet Yılmaz
Haklısın hocam bence de öyle olmalı ve bence en az bronz rütbe üyeler ilan açabilmeli çünkü adam sırf ilan açmak için hesap açıyor ve bu yeni hesapların dolandırıcı olma ihtimali de bir hayli yüksek örneklerini görüyoruz forumda

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haklısın hocam bence de öyle olmalı ve bence en az bronz rütbe üyeler ilan açabilmeli çünkü adam sırf ilan açmak için hesap açıyor ve bu yeni hesapların dolandırıcı olma ihtimali de bir hayli yüksek örneklerini görüyoruz forumda
Aynen Bencede , Sonuçta Adamın Nasıl Biri Olduğunu Bilmiyoruz , Sonra Bi Adam Gelip , İlanı Görüp Dolandırılsa Suçu Foruma Atacak.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,452
İsim
Diyarhan
Bari bu forumda insan kandırmaya çalışmasınlae.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar

@Mehmet Yılmaz
Evet bronz rutbeliler açıp fiyat kontrolleri yapilmali

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver

@Mehmet Yılmaz
o zaman raporla geç.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
21- Forumun genel işleyişi ve düzeni hakkında şikayetlerinizi, tavsiyelerinizi ve tüm sorularınızı [email protected] mail adresine iletin
22- Forumda, forum düzeni ve işleyişi hakkında eleştiri, soru ve tavsiye konuları açmak kesinlikle yasaktır. Yukarıdaki mail adresini kullanabilirsiniz

Bu kurallar bu konuyu da kapsar mı bilmiyorum ama haklısın. Bronze ve üstü rütbeliler koyabilmeli ya da kontrol den geçip koyulmalı bence.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o zaman raporla geç.
Rapordan Ziyade , Her Türlü Dolandırıcılık gibi şeylerin de önüne geçilmiş olur. Adamın 0 Mesaj 0 Reaksiyonu var. Forumu Bilmeyen Biri Gelip O Adamdan Satın alsa , dolandırılsa , Sonuç Olarak Suçu Direkt Foruma Atacak. Ve Biz Her İlanı Görüp Raporlayamayız Ne Yazıkki
Mesaj otomatik birleştirildi:

21- Forumun genel işleyişi ve düzeni hakkında şikayetlerinizi, tavsiyelerinizi ve tüm sorularınızı [email protected] mail adresine iletin
22- Forumda, forum düzeni ve işleyişi hakkında eleştiri, soru ve tavsiye konuları açmak kesinlikle yasaktır. Yukarıdaki mail adresini kullanabilirsiniz

Bu kurallar bu konuyu da kapsar mı bilmiyorum ama haklısın.
Ben Bu Kuralı Unuttum Ya , Kusura Bakmayın.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,570
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
  1. Satıcı ve alıcıların ürünler hakkında fikir edinebilecekleri ortak bir buluşma yeridir.
  2. İlgili bölümde oluşturulan ikinci el konuları üyenin sorumluluğundadır.
  3. Platformumuz ikinci el ürünler hakkında bilgi alma amacı ile ortaya çıkmıştır.

Oyun canavarı yazisina kanacak biri burada ikinci el kovalamaz merak etmeyin. Ayrıca nedir bu bizim milletimizin denetleme, bir şeylerı kısıtlama sevgisi bayağıdır anlayamıyorum...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,012
Üyeler
167,588
Son üye
demonhell
Top Bottom