Neler Yeni

Forumun Kalitesizleşmesi ...

Foruma Yeni Kayıt Olacaklar İçin Onay Sistemi Gelmeli Mi ?

• Evet

Oylar: 170 89.5%
  • Hayır

Oylar: 20 10.5%

• Oy kullanan toplam üye
    190

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Bu sefer de çok fazla hatalı rehberler türeyecek.
İyi de sonuçta bir konu üzerine rehber hazırlanacak ve ödül almak isteyenler kaliteli bir rehber hazırlayacağından seviye de yükselecek. Ben böyle düşünüyorum.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
@Mehmet Yılmaz
Forumun aktifliğini arttırmak için SEO'yu yükseltmeye yönelik kurallar ve birkaç geliştirme yapabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında sadece rehber konularına onaylama sistemi gelse mantıksız olmaz, zaten rehberler çok fazla açılmıyor ve rehberlere onay sistemi gelirse yanlış rehberler kabul edilmez.
Modlar ve yöneticiler, her şeyi bilmediğini varsayarsak hangisi hatalı olup olmadığını anlamak zor olur.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Doğukan sildi profilini fakat Technonun attığı her mizaha atıyordun, zbaba atıyordun, Doğukan'a atıyordun.
Hiçbirine atmadım. İşim olmayan kişinin yada sevdiğim bir kişinin profiline asla yazmam. Zbab mesajlarını silmed diye biliyorum örnek at.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,939
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bakın bu gönderi altında bile çatışmalar var. Siz kendi aranızdaki sorunları çözmediğiniz sürece ben ne yapsam boş.

Thomas Angelo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Rampage, Gamepower, Frisby, Snopy, James Donkey markalarını önerenler bitince sorun çözülecek :)

Bir de ne dersem diyeyim, "tm" "napim" yazan S*lak insanlar gitmeli tabii...
James Donkey m.2 ssdleri gayet iyi onlar alşınabilir rampaginde bazı iyi ürünleri var ama genel olarak haklısın

• Hahaha
Reaksiyonlar: Yagi

Mojo jojo

80+ Silver
Hiçbirine atmadım. İşim olmayan kişinin yada sevdiğim bir kişinin profiline asla yazmam. Zbab mesajlarını silmed diye biliyorum örnek at.
Zbab'ın profiline attın demiyorum, Doğukan'ın profiline yazılanlara atıyordun diyorum.
Örneğin Techno Humraege'nin bağıran yüzünü enderman e eklemiş ve altına ''Bunu gördüm ne yapmalıyım'' yazmıştı, senin üzgünün var.
Doğukan'a da atıyordun. Ben her gördüğüm de senin üzgünün vardı yaptıkları mizahlarda. Bu arada ben de üzgün atıyordum ha.
Madem yapıyorsun neden şikayet ediyorsun ?

Top Bottom