Neler Yeni

forza 4 alınır mı? ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Paşadöner
arkadaşlar başlıkta yazıyor ve online eğlenceli oyunlar önerir misiniz? mesala propnight aldım ucuzdu saklambaş oyunu galiba illa saklambaç olmasına gerek yok günümüz teknolojisine uygun fiyatı ucuz onlıne oyun önerisi

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
Ali
arkadaşlar başlıkta yazıyor ve online eğlenceli oyunlar önerir misiniz? mesala propnight aldım ucuzdu saklambaş oyunu galiba illa saklambaç olmasına gerek yok günümüz teknolojisine uygun fiyatı ucuz onlıne oyun önerisi
Uzun zaman oynadım ve para 999 olunca ve bütün araçları toplayınca 5' e geçtim. Grafik ve fiyat olarak düşünürsek

The crew NFS veya grid gibi serilere göre daha fazla vakit geçirirsiniz. Kısaca tavsiye ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

Kara*

80+ Silver
Sade sürümünü alma imkanın varsa üst paketlere bakmanı öneriyorum.

1Lymnos1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yiğitpaşa Çetinkaya
forza 5 gereksiz fiyatta o yüzden alınır zaten bana göre araba ve harita farkından başka bir fark yok alınır ama alırsan eğer özel paket al

Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o
Uzun zaman oynadım ve para 999 olunca ve bütün araçları toplayınca 5' e geçtim. Grafik ve fiyat olarak düşünürsek

The crew NFS veya grid gibi serilere göre daha fazla vakit geçirirsiniz. Kısaca tavsiye ederim
onlıne oynanmaya devam eder mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

forza 5 gereksiz fiyatta o yüzden alınır zaten bana göre araba ve harita farkından başka bir fark yok alınır ama alırsan eğer özel paket al
hangi paketini alayım pek bilmiyorum link atarmısınız direk

Y KRAL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Yasin Uzun
kanka bence al zaten fiyatı bayağa düştü
1688498061137.png

o

onlıne oynanmaya devam eder mi?

hangi paketini alayım pek bilmiyorum link atarmısınız direk

Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Paşadöner
peki paket almasam olurmu 87 tl vermem baktımda

Y KRAL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Yasin Uzun
peki paket almasam olurmu 87 TL vermem baktımda
kanka hikaye gibi oynamak istiyorsan standart edition al sadece arabaları denemek için alıyorsan ultimate edition al ama ben sana standart edition u öneriyorum çünkü hikaye daha uzun sürüyor ve zevkli oluyo yarışlara falan giriyorsun paranla istediğin arabayı alıyorsun bence öyle çok sevkli diğerini alırsan zevk i kaçar bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Paşadöner
kanka hikaye gibi oynamak istiyorsan standart edition al sadece arabaları denemek için alıyorsan ultimate edition al ama ben sana standart edition u öneriyorum çünkü hikaye daha uzun sürüyor ve zevkli oluyo yarışlara falan giriyorsun paranla istediğin arabayı alıyorsun bence öyle çok sevkli diğerini alırsan zevk i kaçar bence
kanka ben onlınde yanlamak için alıyorum aslında

Cihangir

80+ Gold
eleyici modu çok iyi o olamasa ben forzadan sıkılıyorum

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
Ali
Amaç uzun saatler online ve offline kısmında vakit geçirmek ise ultimate paketi alırsın. Çünkü;

Vıp paket ile daha hızlı para kadar ve haftalık üçlü çarktan iki tane hediyen olur.
LEGO ve Servet adası haritaları açık olur. Servet adasında drift enfes oluyor.
Hoşgeldin paketi ile ilk başta yetecek araçlar oluyor.
Servet adasında define yerlerini gösteren harita bu pakette oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam toplamda 10M para geliyor.

Yok ben parayı kasarım. DLC araç ve haritalara ihtiyaç duymam derseniz standart paketi alıp yine online yarışlara katılırsınız. Servet adası ve LEGO haritası hariç...

100 liraya değer mi derseniz değer hatta nays ile alın. Cashback ile daha ucuza gelir

Top Bottom