Neler Yeni

Forza Horizion 4 Forzathon Nedir?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Hocam haksızmıyım gelip online için teredo istiyor.
Ama gel gör ki teredo bağlantısı microsoftun rezaleti ve halen bunu net olarak çözemediler.
Benim teredo sorunum var ve halen çözülmedi o kadar her şeyi yaptım olmadı.
Yani online bir etkinlik, burada kötüleyecek yer aramaya gerek yok. Çok önemli bir etkinlik değil zaten, o bahsettiğin arabalar 800-1000 Forzathon puanı olabiliyor. Onun içinde bayağı o etkinlikten yapman gerekiyor. Hem aman aman arabalarda yok yani almazsan bir şey kaybetmezsin. 800 tane daha araç var oyunda.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yani online bir etkinlik, burada kötüleyecek yer aramaya gerek yok. Çok önemli bir etkinlik değil zaten, o bahsettiğin arabalar 800-1000 Forzathon puanı olabiliyor. Onun içinde bayağı o etkinlikten yapman gerekiyor. Hem aman aman arabalarda yok yani almazsan bir şey kaybetmezsin. 800 tane daha araç var oyunda.
Hocam ama ben bıktım ginede bu teredo'dan.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bunun için ayrı konu açtın mı? Sorunlu bir oyun benimde çekmediğim çile kalmadı zamanında.
Kaç defaşimde Technopat'ta konusunu açtım ne zaman bunu desem sunucu değiştirmeyi atıyorlar ama işe yaramıyor o da işte.
Microsoftu anlayaıyorum kimi şeyleri online'ye getiriyor sadece ama Onlinesi bir rezalet.

Top Bottom