Neler Yeni

Forza Horizon 4 Alınır mı?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,218
İsim
Mert Can Ergün
çok iyi oyun

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Hocam tekken7 ve Mortal kombat son oyunu arasında hangısını önerirsiniz? M. kombat daha kaliteli ama tekken7 daha eğlenceli duruyor.
Eğer tekken serileri ile geçen bir çocukluk geçirdiyseniz tekkenin vereceği tat bir başka :D Ama Mortal Kombat kalitesiyle bir başka. İkiside bence birbirinden farklı oyunlar ama ikiside en iyileri :D

Satashke

80+ Bronze
Eğer tekken serileri ile geçen bir çocukluk geçirdiyseniz tekkenin vereceği tat bir başka :D Ama Mortal Kombat kalitesiyle bir başka. İkiside bence birbirinden farklı oyunlar ama ikiside en iyileri :D
Tekken 3 aşığıydım öyle diyim

puffle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Yusuf Erdoğan
Satın almayı düşünüyorsanız oyun steam e yakın bir tarihte gelecek oradan alabilirsiniz veya Xbox game pass 1 aylık satın alarak Windows store üzerinden indirimli fiyat ile satın alabilirsin. Çok güzel oyun.
1 Ay gamepass alınca ne gibi bir indirim oluyor, ne kadara geliyor?

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
1 Ay gamepass alınca ne gibi bir indirim oluyor, ne kadara geliyor?
180 küsür TL ye iniyor diye hatırlıyorum betadan çıktıktan sonra game pass 40 tl oldu zaten aynı paraya denk geliyor :D Xbox Game PassUltimate var 5.99 kampanyalı fiyat bitmediyse hem FH4 ü deneyimleyebilir ve indirimli fiyat hala geçerliyse indirimli fiyattan alma şansına sahip olabilirsiniz :D

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Dostlar pcde sağlam , her tarzdan AAA oyunları bulunduruyorum. Fakat araba/yarış/sürücü oyunu hiç yok ve ara sıra girip yarış vb. bir şeyler de yapmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla en iyisi FH4. Almayı düşünüyorum fakat danışmak istedim. Sizce oyun pcde kalıcı durabilecek kadar iyi bir oyun mu? ( Fiyatı önemli değil. )
- Oyuna sahip olanlar yazarsa sevinirim.
9 mart da steam e gelecek uygun fiyata gelirse almanızı öneririm cok güzel bir oyun

Top Bottom