Neler Yeni

forza horızon 4 de drift yapamıyorum

Kit Snicket

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Ahmed Esad Çetinkaya
oyunda yenıyım ayarların hiçbirine dokunmadım oyunda heryere çarpıyorum bıraz yardım veya taktık lazım

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT
oyunda yenıyım ayarların hiçbirine dokunmadım oyunda heryere çarpıyorum bıraz yardım veya taktık lazım
Araban arkadan çeker olsun Oyunda RWD Diye geçer ve birazda güçlü olsun.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
önce yavaş arabalardan başla. yarışlar yap. arabalarını güce göre değil yol tutuşa göre modifiye et. esp,tc gibi sürüş asistanlarını kapat.

Yusufya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Yusuf H.
Instagram
yhzltrk
Steam
yusufya
Discord
Youfi#1616
drift yapmak için 4 çeker tercih etmelisin en temiz driftler 4 çeker araçlarda yapılıyor mesela ben 15 dakika drift atmıştım m2 ile birde drifte girerken el freni çekmen gerek (boşluk tuşu)

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Arkadan itişli araçlar al,zoruk ayarlarından çekiş kontrolü falan vardı onları kapa ve tabii ki biraz çalış :D

Yusufya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Yusuf H.
Instagram
yhzltrk
Steam
yusufya
Discord
Youfi#1616
drift yapmak için 4 çeker tercih etmelisin en temiz driftler 4 çeker araçlarda yapılıyor mesela ben 15 dakika drift atmıştım m2 ile birde drifte girerken el freni çekmen gerek (boşluk tuşu)
ayrıca manuel vitesteysen araç gücüne göre 2. veya 3. viteste drift ya devri orta tutmaya çalış düzelmeye başlarsa asılırsın gaza dewamke

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
turn right to go left

TALHA MURAT

80+ Silver
RWD ve güçlü bir araba mesela m4 m6 m2 gibi arabalardan birini al güçlendir ama mototru en sondaki yapma 3 tane motor seçeneği varsa 2 yap
sonra 50 60 KM/H hızlara ulaş ve el frenine basarak yanla .

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
turn right to go left
Doc-hudson-Cars-3.jpg

rip

Son düzenleme:

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Arabana ayar yapman gerek, eğer çok güçlü ve RWD olursa çok dağıtır sağa sola. Ben şu an M4 GTS kullanıyorum, AWD 952gen. El freniyle istediğim gibi yanlayabiliyorum. Arabanı alıp Festival Alanına git. Haritada H harfi. Gir oraya, "Garaj" sekmesine gelip Yükseltme ve Performansa gir.
Oradan Yeni ayarlar bulu seçip insanların yaptığı ayarları kullan. Çok iyi oluyor.

HüseyinG

80+ Bronze
Araç 2. Veya 3. Vitesteyken direksiyonu araç 90 derece dönecek şekilde çevir bir yandan yarı debriyaj yaparken gaza kökle debriyajdan çek. Sonra direksiyonu arabayı toparlamak için sürekli sağ sol yap.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,728
Üyeler
162,051
Son üye
Raijinn
Top Bottom