DLC ile gelen araçları mı diyorsunuz ?Merhaba arkadaşlar horizon 4 de araç al kısmındaki ücretsiz araçları teker teker almak baya uzun sürüyor bu araçları daha hızlı satın almanın yolu yok mu
Oyun şu an açık mı ?Evet sanırım öyle hocam ultimate paketini almıştım
İlk olarak oyunu açın araç sürme kısmından bahsediyorum sonra ESC ye basın, en sağ tarafta mağaza kısmı var oraya gelin, araç paketlerine girin, tüm araçları görüntüleye tıklayın. sonra bir ss atar mısınız ?Evet açık
Nasıl atcam ki hocam liste çok uzun hepsini mi atayım yoksa sadece bir tane yeter miİlk olarak oyunu açın araç sürme kısmından bahsediyorum sonra ESC ye basın, en sağ tarafta mağaza kısmı var oraya gelin, araç paketlerine girin, tüm araçları görüntüleye tıklayın. sonra bir ss atar mısınız ?
Yok o kısmı sadece tüm araçları görüntüleye tıklayın bir ss alıp atın, yeterli.Nasıl atcam ki hocam liste çok uzun hepsini mi atayım yoksa sadece bir tane yeter mi
Buradan bir yerden hepsini bir anda garaja aktarabiliyordun sanırım 2 ay oldu benim alalım ben burdan yaptıgımı hatırlıyorum enter yapınca ne soruyor herhangi bir arabada ?bu şekilde hocam
Hocam yanlış yönlendirmişim festivale gidip dlc araçları kısmına girmeniz lazım.Bu içerik zaten satın alındı diyor hocam