Forza Horizon 4 Oynamak için güzel uygun fiyatlı ama oynamayı destekleyen ekstra yazılımla uğraşmicağım bir gamepad istiyorum kullanıp memnun olan güzel önerileriniz varsa yazarsanız çok memnun olurum teşekkür ederim iyi günler
SForza Horizon 4 Oynamak için güzel uygun fiyatlı ama oynamayı destekleyen ekstra yazılımla uğraşmicağım bir gamepad istiyorum kullanıp memnun olan güzel önerileriniz varsa yazarsanız çok memnun olurum teşekkür ederim iyi günler
yani çok fazla değil 200-250 ikinci el de düşünebilirimButce
S
forza horizon 4 uyumlu mu yani x360 gibi uygulamalar falan yüklememe gerek var mı yoksa kendiliğinden destekliyor muLogitech F710 tavsiye edebilirim. Kablosuz ve titreşimli olması büyük bir artı. Bunun dışında R2-L2 tuşlarının tetik şeklinde olması da araba oyunlarına gerçekçilik katıyor. Yani bu tuşlara çok basarsan araba daha hızlı gider, ya da az frene basarsan az fren yapar şeklinde düşünebilirsin.
İkinci elde 200-250 TL bütçe ile rahatlıkla bulabileceğin bir model. 7-8 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum.
Uyumlu x360 gibi program yüklemene gerek yokforza horizon 4 uyumlu mu yani x360 gibi uygulamalar falan yüklememe gerek var mı yoksa kendiliğinden destekliyor mu
Forza Horizon 4 ile tam uyumludur. Bahsettiğin uygulamaları genelde D-Input destekli kumandalarda kullanman gerekiyor. Bu kumanda ise X-Input desteklidir. Yani Xbox kollarını emüle ediyor diyebiliriz. Bu da Forza Horizon 4 ile tam uyumlu demektir. Oyunda 137 saatim var, hiç bir sorun yaşamadım.forza horizon 4 uyumlu mu yani x360 gibi uygulamalar falan yüklememe gerek var mı yoksa kendiliğinden destekliyor mu
https://www.akakce.com/oyun-kolu/en...c-hemde-xbox-360-uyumlu-fiyati,532910290.htmlForza Horizon 4 ile tam uyumludur. Bahsettiğin uygulamaları genelde D-Input destekli kumandalarda kullanman gerekiyor. Bu kumanda ise X-Input desteklidir. Yani Xbox kollarını emüle ediyor diyebiliriz. Bu da Forza Horizon 4 ile tam uyumlu demektir. Oyunda 137 saatim var, hiç bir sorun yaşamadım.
Bir bilgim yok maalesef.