Neler Yeni

Öneri Forza Horizon 4 Destekleyen GamePad Önerisi

GAMSIZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Şemsettin orak
Forza Horizon 4 Oynamak için güzel uygun fiyatlı ama oynamayı destekleyen ekstra yazılımla uğraşmicağım bir gamepad istiyorum kullanıp memnun olan güzel önerileriniz varsa yazarsanız çok memnun olurum teşekkür ederim iyi günler

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Butce
Forza Horizon 4 Oynamak için güzel uygun fiyatlı ama oynamayı destekleyen ekstra yazılımla uğraşmicağım bir gamepad istiyorum kullanıp memnun olan güzel önerileriniz varsa yazarsanız çok memnun olurum teşekkür ederim iyi günler
S

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,031
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Logitech F710 tavsiye edebilirim. Kablosuz ve titreşimli olması büyük bir artı. Bunun dışında R2-L2 tuşlarının tetik şeklinde olması da araba oyunlarına gerçekçilik katıyor. Yani bu tuşlara çok basarsan araba daha hızlı gider, ya da az frene basarsan az fren yapar şeklinde düşünebilirsin.
İkinci elde 200-250 TL bütçe ile rahatlıkla bulabileceğin bir model. 7-8 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum.

GAMSIZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Şemsettin orak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Logitech F710 tavsiye edebilirim. Kablosuz ve titreşimli olması büyük bir artı. Bunun dışında R2-L2 tuşlarının tetik şeklinde olması da araba oyunlarına gerçekçilik katıyor. Yani bu tuşlara çok basarsan araba daha hızlı gider, ya da az frene basarsan az fren yapar şeklinde düşünebilirsin.
İkinci elde 200-250 TL bütçe ile rahatlıkla bulabileceğin bir model. 7-8 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum.
forza horizon 4 uyumlu mu yani x360 gibi uygulamalar falan yüklememe gerek var mı yoksa kendiliğinden destekliyor mu

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,818
İsim
Mert Can Ergün
forza horizon 4 uyumlu mu yani x360 gibi uygulamalar falan yüklememe gerek var mı yoksa kendiliğinden destekliyor mu
Uyumlu x360 gibi program yüklemene gerek yok

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,031
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Forza Horizon 4 ile tam uyumludur. Bahsettiğin uygulamaları genelde D-Input destekli kumandalarda kullanman gerekiyor. Bu kumanda ise X-Input desteklidir. Yani Xbox kollarını emüle ediyor diyebiliriz. Bu da Forza Horizon 4 ile tam uyumlu demektir. Oyunda 137 saatim var, hiç bir sorun yaşamadım.

GAMSIZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Şemsettin orak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular