- Konu Sahibi Konu Sahibi
Fitgirl ama ben abla diyorumF
Fit abla ne ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
O fotoyu kullanıyorBu mudur ?
Fitgirl ama ben abla diyorumF
Fit abla ne ?
O fotoyu kullanıyorBu mudur ?
1 2 sürümde çalışıyor sadece. Güncel windows olan 20h2 gibi sürümlerde çalışmıyorH-hocam oyun crack yiyeli 310 gün olmuş ama siz bilirsiniz
deger
92 TL verip Standart versiyon alsan da aynı oyun 150 TL verip Ultimate versiyon alsan da aynı oyun.
Ancak Ultimate versiyon fiyatına oranla çok güzel içerikler barındırıyor. Ben olsam Ultimate Edition alırdım.
Sağdaki Ultimate Edition;
Alıntıyı görüntüle
doğru ama bu crackleneli 310 gün geçtiği gerçeğini değiştirmez ki1 2 sürümde çalışıyor sadece. Güncel windows olan 20h2 gibi sürümlerde çalışmıyor
Çok az insanın kullanabildiği bir versiyon , sorunsuz cracklendiği anlamına gelmez kidoğru ama bu crackleneli 310 gün geçtiği gerçeğini değiştirmez ki
siz crack diyince ben kimde çalışır kimde çalışmaz diye düşünememiştim crackten kastınız bu ise haklısınızÇok az insanın kullanabildiği bir versiyon , sorunsuz cracklendiği anlamına gelmez ki
beleşe bulunca win sürümünde değişsinler.Çok az insanın kullanabildiği bir versiyon , sorunsuz cracklendiği anlamına gelmez ki
Fit abla candır gerisi heyecan Ben indiirm devam ediyorsa alacağımParanız varsa Steam den alın arkadaşlar. 1 2 güne kırıp paylaşılır büyük ihtimal ama bu oyun parasını hak eden oyunlardan. Parası olmayan arkadaşlara sözüm yok. Ama olanlara tavsiyem , böyle kaliteli işlerin hakkını verin.