Evet soru başlıktaki gibidir. Gas tepkimesi falan ayarlamak ve titreşim için gamepad istiyorum. PC için
200 tl civarıBütçe?
200 TL civarı
![]()
Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bütçeyi 220 civarı varsayıyorum
bunu bende gördüm ancak bana eski gibi geldi![]()
Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bütçeyi 220 civarı varsayıyorum
tam bilgim yok iyi midir bu![]()
orjinal ve aşırı iyi. tabiikide çakma ps4 dualshock ta var 160 tl ye. ama bu fiyatının gerçekten hakkını veriyorbunu bende gördüm ancak bana eski gibi geldi
tamam büyük ihtimalle bunu alacağım teşekkür ederimf310 gayet yeterli olur senin için. Bende kullanıyorum memnunum.
müqemmel f/ptam bilgim yok iyi midir bu
konuyu hortlattığım için çok özür dilerim ama aldın mı kolu ben de alcağım merak ediyorum..tamam büyük ihtimalle bunu alacağım teşekkür ederim![]()