sıcaklıklar ne durumda ısınıp kapanıyor olabilir miSadece Forza Horizon 4 oynarken oluyor bu durum. Oyundayken durduk yere bilgisayar kapanıyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
sıcaklığı kontrol ediyor musun ?Sadece Forza Horizon 4 oynarken oluyor bu durum. Oyundayken durduk yere bilgisayar kapanıyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
sıcaklıklar ne durumda ısınıp kapanıyor olabilir mi
Sıcaklıklar normal. Dediğim gibi sadece forzada oluyor bu durum. Daha çok zorlayan oyunlarda sorun yaşamıyorum.sıcaklığı kontrol ediyor musun ?
Oyunu silip yüklediniz mi?Sıcaklıklar normal. Dediğim gibi sadece forzada oluyor bu durum. Daha çok zorlayan oyunlarda sorun yaşamıyorum.
Uzun zaman geçti son yüklememin üzerinden. Ama bu sorun son 2-3 haftadır oluyor.Oyunu silip yüklediniz mi?
Kaç tane depolama birimin var ve FH4 bütün oyunların olduğu harddisk/ssdde mi?Uzun zaman geçti son yüklememin üzerinden. Ama bu sorun son 2-3 haftadır oluyor.
500 Gb Ssd ve 2 Tb Hdd kullanıyorum. SSD'de birkaç oyun var ama oyunların büyük bir bölümü Hdd'de. 250 GB da boş yer var bu arada Ssd'de.Kaç tane depolama birimin var ve FH4 bütün oyunların olduğu harddisk/ssdde mi?
SSD için test yapar mısınız?500 Gb Ssd ve 2 Tb Hdd kullanıyorum. SSD'de birkaç oyun var ama oyunların büyük bir bölümü Hdd'de.
Hocam test işini beceremedim yanlış şeyi indirdim sanırımSSD için test yapar mısınız?
(crystaldiskmark programı ile)
Test bitince de ss alıp buraya atar mısınız?
Eğer oyun steamde ise dosyaları doğrular mısınız?Hocam test işini beceremedim yanlış şeyi indirdim sanırım
Ama Ssd'den kaynaklı olduğunu düşünmüyorum hem yeteri kadar boş alan var hemde 6 aylık yani çok eski değil. (Ssd Samsung 970 Evo)
Onu denedim birkaç gün önce ama bir şey değişmedi malesef.Eğer oyun steamde ise dosyaları doğrular mısınız?
Oyundan kaynaklıdır keşke ssd testini de atsaydınızOnu denedim birkaç gün önce ama bir şey değişmedi malesef.