Neler Yeni

Yardım Forza Horizon 4 radyoyu tamamen kapatmak istiyorum

God of MasterYi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Master yi
FH4 aldım oyun çok güzel ama oyuna odaklanıp sadece arabaların sesini duymak istiyorum radyo sesini en düşüğe aldım ama hala çalıyor ve rahatsız ediyor nasıl kapatabilirim

yusufns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yusuf Enes
Oyun içinde * tuşuna basarak veya backspace tuşuna basarak menüye girin.
"Timeless" istasyonundan sonra "Radio Off" seçeneğini bulun.
Ayarlardan mizik ses seviyesini 0 yapın.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Oğuz
Yanlış anlaşılmak istemem ama internette kolayca bulunan bir şey için konu açmak saçma geliyor.
Klavyedeki - tuşu ile radyo kanalı değiştirince aynı GTA'da olduğu gibi Radyo Kapatma kısmı gelecektir.

God of MasterYi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Master yi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış anlaşılmak istemem ama internette kolayca bulunan bir şey için konu açmak saçma geliyor.
Klavyedeki - tuşu ile radyo kanalı değiştirince aynı GTA'da olduğu gibi Radyo Kapatma kısmı gelecektir.
Kb hiç düşünemedim birde çok izledim ama hiç gta oynadım tam olarak nasıl acaba ayrıntılı söylermisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kb hiç düşünemedim birde çok izledim ama hiç gta oynadım tam olarak nasıl acaba ayrıntılı söylermisin
Pardon dikkat etmemişim- bende bu tuşta steam arayüzü var o tuşu değişmem lazım sanırım teşekkürler

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Oğuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pardon dikkat etmemişim- bende bu tuşta steam arayüzü var o tuşu değişmem lazım sanırım teşekkürler

Top Bottom