Neler Yeni

Yardım Forza Horizon 4 Steam 15-20 dakika sonra donup kalıyor

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
Oyunda 13 saatim var. Ve bu zamana kadar sıkıntısız oynadım. Ta ki bu 2-3 hafta öncesine kadar. Oyunu steam den oynuyorum. Belirli bir yer olmadan sistemimde yeterli olduğu halde 15-20 dakika sonra donup kalıyor. Hiçbir hata kodu vermiyor. Görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum. Ne yapmam gerek?
Gtx 1060 3gb
Ryzen 3 3100
16gb ram

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İbrahim Arda
Oyunda 13 saatim var. Ve bu zamana kadar sıkıntısız oynadım. Ta ki bu 2-3 hafta öncesine kadar. Oyunu steam den oynuyorum. Belirli bir yer olmadan sistemimde yeterli olduğu halde 15-20 dakika sonra donup kalıyor. Hiçbir hata kodu vermiyor. Görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum. Ne yapmam gerek?
Gtx 1060 3gb
Ryzen 3 3100
16gb ram
Bende Steam'den oynuyorum genelde araba sürerken değilde arayüzde dolaşırken araba değiştirirken felan oluyor ekran takılıyor sesler takılıyor görev yöneticisinden zorla kendim kapatıyorum. Arkadaşım offline da oynuyormuş bilerek atmıyor diyor ama bend aha hiç deneyemedim müsait değildim ama sen denyebilirsen dene.

QRuder

80+ Silver
Tebrikler bugün 3.sünüz

size de açıklama yapıyorum NVİDİA kartların genelinde var bu problem yakın bir zamanda çözülecek diye umuyorum sadece sizlik bir durum değil ve bilgisayarınızla alakası yok

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende Steam'den oynuyorum genelde araba sürerken değilde arayüzde dolaşırken araba değiştirirken felan oluyor ekran takılıyor sesler takılıyor görev yöneticisinden zorla kendim kapatıyorum. Arkadaşım offline da oynuyormuş bilerek atmıyor diyor ama bend aha hiç deneyemedim müsait değildim ama sen denyebilirsen dene.
Sorunum çözüldü çok sağolun. Offline girince atma gibi bi sorun ile karşılaşmadım. 40 dakika civarı oynadım hiçbir sorun çıkmadı. Oyundayken interneti keserseniz kendisi direk offline moda geçiyor zaten.

Top Bottom