Neler Yeni

FORZA HORİZON 4 WATTMAN HATASI ALIYORUM(RX570)

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu zamana kadar sorunsuz oynadığım oyunda bu sabahtan beri wattman hatası alıyorum. ayarları en düşüğe çektim 720p yaptım ancak sorun çözülmedi. öncesinde dying light oyununda wattman hatası alıyordum onda ayarları en düşüğe çekince düzelmişti ancak bunda olmuyor. 70 tl verdiğim oyunu oynayamıyorum. rx570 i parçalamama az kaldı. ne yapmalıyım?

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

rookie27

80+ Gold
Bunun net bir çözümü yok hocam voltaj düşürün (undervolt) sıra sıra driver deneyin vs.
Bende AMD ekran kartı kullanıyorum DDU ile sürücü silip WHQL driveri indirince sorunum düzeldi şimdi bazenleri sadece Chrome üzerinden YouTube girdiğim zaman sıkıntı oluyor nadiren. Geçmiş olsun bu arada.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
o oyun sorunlu ya.bendede her oyuna girdigimde ayarları sıfırlayıp tekrar soruyor ve her oyunda optimizasyon yapıyor tekrardan.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun net bir çözümü yok hocam voltaj düşürün (undervolt) sıra sıra driver deneyin vs.
Bende AMD ekran kartı kullanıyorum DDU ile sürücü silip WHQL driveri indirince sorunum düzeldi şimdi bazenleri sadece Chrome üzerinden YouTube girdiğim zaman sıkıntı oluyor nadiren. Geçmiş olsun bu arada.
Bunu satsam ne alabilirim 2500 tl civarına?
Mesaj otomatik birleştirildi:

o oyun sorunlu ya.bendede her oyuna girdigimde ayarları sıfırlayıp tekrar soruyor ve her oyunda optimizasyon yapıyor tekrardan.
bak arabayla gidiyorum bi anda harita yok oluyor araba boşluğa düşüp oyun donuyor ve wattman

yaşadığım ilk sorun olsa neyse. bu 15 yada 20. wattman hatası.

rookie27

80+ Gold
Bunu satsam ne alabilirim 2500 TL civarına?

bak arabayla gidiyorum bi anda harita yok oluyor araba boşluğa düşüp oyun donuyor ve wattman

yaşadığım ilk sorun olsa neyse. bu 15 yada 20. wattman hatası.
GTX 1650
GTX 1060
GTX 970
GTX 1050 Ti.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bu zamana kadar sorunsuz oynadığım oyunda bu sabahtan beri wattman hatası alıyorum. ayarları en düşüğe çektim 720p yaptım ancak sorun çözülmedi. öncesinde dying light oyununda wattman hatası alıyordum onda ayarları en düşüğe çekince düzelmişti ancak bunda olmuyor. 70 TL verdiğim oyunu oynayamıyorum. rx570 i parçalamama az kaldı. ne yapmalıyım?
Ekran Kartın Saphire Olduğu İçin Şu Rehberime Bak. Büyük İhtimalle Sorununu Çözücektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,438
Üyeler
166,925
Son üye
kara1duman
Top Bottom