Neler Yeni

Forza horizon 4 yorumum

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,682
İsim
marilyn
Oyun güzel atmosfer güzel tonlarca araç ve modafiye var modafiye sevenleri tam içine çekicek saatlerce modafiye yaptortabilecek bir oyun aa o arabada iyimiş çok güzelmiş şu renk çok yakışıyor gibisinden arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz arkadaş ekleme sistemini biraz sıkıntılı buldum xbox dan ekleme zorla xboxdan ekli olsa bile çevirim içi görünmeme vs uğraştırdı sizde nasıl oluyor bilmiyorum

Oyundan nefret etmeme neden olan şeyler: güzel oyun yapmışsınız oyun içi optimizasyonda iyi hoş ama oyun açıldığında oyunun ana menüsünde ve esc de NEDEN İŞLEMCİM 100% KULLANIYORSUN NE ALT TABA ATABİLİYORUM NE ARKADAŞIMA SESİM GİDİYOR KAFAYI YİCEM AYNI SORUN ARKADAŞIMDADA VAR ONUN İŞLEMCİSİ DAHA İYİ OLDUĞU İÇİN GENE ÇOK HİSSETTİRMİYOR AMA NEDEN yani o kadar oyunu yapıyorsun eyw ortam grafik arabalar off çok iyi ama neden zaten hdd kullandığım için yükleme ekranlarını hesaba katmıyorum bile her oyun crash yediğinde açılması için 10 dakika bekliyorum bu sürede zaten arkadaşımla konuşamıyorum alt tab atınca windows deli gibi kasıyor deli oldum 2-3 gün boyunca zaten tt sağolsun inmesini bekledim şimdide şu kusurlarıyla uğraşıyorum çok garip bir durum önceki açtığım konudan işlemci kullanımıma bakabilirsiniz normalin üstünde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mobilden yazdığım için yazım yanlışı yapmış olabilirim yazarsanız düzeltirim

Oyunu 4 saat oynadım 2 saat crash çözme 1 saatte zaten yükleme ekranını izlemişimdir

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Oyun güzel atmosfer güzel tonlarca araç ve modafiye var modafiye sevenleri tam içine çekicek saatlerce modafiye yaptortabilecek bir oyun aa o arabada iyimiş çok güzelmiş şu renk çok yakışıyor gibisinden arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz arkadaş ekleme sistemini biraz sıkıntılı buldum xbox dan ekleme zorla xboxdan ekli olsa bile çevirim içi görünmeme vs uğraştırdı sizde nasıl oluyor bilmiyorum

Oyundan nefret etmeme neden olan şeyler: güzel oyun yapmışsınız oyun içi optimizasyonda iyi hoş ama oyun açıldığında oyunun ana menüsünde ve esc de NEDEN İŞLEMCİM 100% KULLANIYORSUN NE ALT TABA ATABİLİYORUM NE ARKADAŞIMA SESİM GİDİYOR KAFAYI YİCEM AYNI SORUN ARKADAŞIMDADA VAR ONUN İŞLEMCİSİ DAHA İYİ OLDUĞU İÇİN GENE ÇOK HİSSETTİRMİYOR AMA NEDEN yani o kadar oyunu yapıyorsun eyw ortam grafik arabalar off çok iyi ama neden zaten hdd kullandığım için yükleme ekranlarını hesaba katmıyorum bile her oyun crash yediğinde açılması için 10 dakika bekliyorum bu sürede zaten arkadaşımla konuşamıyorum alt tab atınca windows deli gibi kasıyor deli oldum 2-3 gün boyunca zaten tt sağolsun inmesini bekledim şimdide şu kusurlarıyla uğraşıyorum çok garip bir durum önceki açtığım konudan işlemci kullanımıma bakabilirsiniz normalin üstünde

Oyunu 4 saat oynadım 2 saat crash çözme 1 saatte zaten yükleme ekranını izlemişimdir
Asiri karisik yazmisin gibi duruyordu okumaya űșendim açikcasi kb

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,682
İsim
marilyn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asiri karisik yazmisin gibi duruyordu okumaya űșendim açikcasi kb
Kısacası ana menüde işlemcimi deli gibi sömürüyor ve pcnin kilitlenmesine neden oluyor çözümü varmı işlemci 1200af

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik

Google translate ile çevirip okuyacağım bi ara (!)

Kısacası ana menüde işlemcimi deli gibi sömürüyor ve pcnin kilitlenmesine neden oluyor çözümü varmı işlemci 1200af
İşlemcin 1200af ise normal ekran kartın ne

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Malesef bilmiyorum bilen arkadașlar yardımcı olsun fakat ișlemcin düșük kalıyor olabilir ekran kartın nedir?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,682
İsim
marilyn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malesef bilmiyorum bilen arkadașlar yardımcı olsun fakat ișlemcin düșük kalıyor olabilir ekran kartın nedir?
1200af rx570 oyun içinde sorun yok araba sürerken vs yükleniykr ekranı ve ana menüde oluyor

Google translate ile çevirip okuyacağım bi ara (!)
Mobilden yazdığımı belirtmiştim yorumun gram güldürmedi komiklik olsun diye yazdıysan

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.
1200af rx570 oyun içinde sorun yok araba sürerken vs yükleniykr ekranı ve ana menüde oluyor

Mobilden yazdığımı belirtmiştim yorumun gram güldürmedi komiklik olsun diye yazdıysan
valla bende denedim oyunuda pek sevemedim ya iade ettim geri

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,682
İsim
marilyn

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,682
İsim
marilyn
valla bende denedim oyunuda pek sevemedim ya iade ettim geri
Saati aştığım için iade edemiyorum etsem bile zaten severek oynadığım bir oyun sadece şu işlemci olayı zehir ediyor

Top Bottom