W WacShot 80+ Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 36 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Berk Can 27 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Dusmax yazmış: İnternet sağolsun ben 2 değil 3 günde indirdim dosyalarda sorun olması %90-95 üstü bence çünkü PC kapattım gündüzleri oyunu indirmeyip geceleri indirmeyi başlattım Devamı için tıklayın... bende full açıktı ama neden oldu acaba
Dusmax yazmış: İnternet sağolsun ben 2 değil 3 günde indirdim dosyalarda sorun olması %90-95 üstü bence çünkü PC kapattım gündüzleri oyunu indirmeyip geceleri indirmeyi başlattım Devamı için tıklayın... bende full açıktı ama neden oldu acaba
Dusmax 80+ Silver Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 2,798 Dahası Reaksiyon skoru 1,010 İsim Tayfun Yılmaz 27 Ocak 2021 #15 WacShot yazmış: bende full açıktı ama neden oldu acaba Devamı için tıklayın... Dosyalarda hata olmuştur muhtemelen Microsoft Store dosya doğrulama getirseydi bu kadar uğraşmamıza gerek kalmazdı
WacShot yazmış: bende full açıktı ama neden oldu acaba Devamı için tıklayın... Dosyalarda hata olmuştur muhtemelen Microsoft Store dosya doğrulama getirseydi bu kadar uğraşmamıza gerek kalmazdı