açılmıyorsa iade etmelisin indirimde falan aldıysan iade etmemeyi düşünebilirsinUltimate edition satın aldım ve oyunu hiçbir şekilde açamıyorum şaka gibi. Binlerce yol denedim ama açılmıyor, bildiğiniz düz açılmıyor hata falan da yok, 2 ay önce gamepassten oynadığım oyun şu anda steam de açılmıyor, iade edeyim mi?
bende az önce aldım iniyor bakalım bende sorun cıkıcakmı3 Gün önce 52 TL ye aldım.
Evet denedim ama nafile, zaten 100 GB bekle bekle, ama olmadı düzelmedi.
Dosyaları doğrulamayı deneyinUltimate edition satın aldım ve oyunu hiçbir şekilde açamıyorum şaka gibi. Binlerce yol denedim ama açılmıyor, bildiğiniz düz açılmıyor hata falan da yok, 2 ay önce gamepassten oynadığım oyun şu anda steam de açılmıyor, iade edeyim mi?
et iadeni ya 52 tl mis gibi fiyat bir sürü başka oyun alırsın3 Gün önce 52 TL ye aldım.
Evet denedim ama nafile, zaten 100 GB bekle bekle, ama olmadı düzelmedi.
Hocam yaklaşık 10 dakika önce decedim onu ama oda işe yaramadı.Çözüldü: Forza Horizon 4 açılmıyor
Arkadaşlar önceden çöküyordu şimdi hiç açılmıyor :D ne yapmalıyım, tavsiyelerinizi bekliyorum. - Oyunu iki kere silip yükledim. - Bilgisayarım oyunu kaldırıyor. - Driverlarım güncel. - Oyun orijinal ( Steam ) - C diskine kurulu. - Windows'um orijinal ve güncel. - 2 haftadır uğraşıyorum çok...www.technopat.net
Hocam yaklaşık 10 dakika önce decedim onu ama oda işe yaramadı.
Edin o zaman3 Kere belli aralıklarla doğruladım hocam ama