Techno08
80+ Gold
2005'ten 2019'a kadar hepsi tam.
hocam oyunun dosyalarından 2 gb'a kadar bir dosya silip bütünlüğü doğrulamayı da dener misiniz?
2005'ten 2019'a kadar hepsi tam.
Teşekkürler önerin için, ama ben bu tür yıllarca oynayacağım oyunları servis sistemi ile oynamak istemiyorum.iade edip gamepassden forza horizon 5 oynayabilirsin.
Oyunun .exe dahil 2 GB kadar dosya sildim ve doğrulamayı başlattım hocam ve virüs programını falan da kapattım umarım işe yarar.hocam oyunun dosyalarından 2 gb'a kadar bir dosya silip bütünlüğü doğrulamayı da dener misiniz?
iade et derim 5 çıktı çok daha iyi gamepass al oynaUltimate edition satın aldım ve oyunu hiçbir şekilde açamıyorum şaka gibi. Binlerce yol denedim ama açılmıyor, bildiğiniz düz açılmıyor hata falan da yok, 2 ay önce gamepassten oynadığım oyun şu anda steam de açılmıyor, iade edeyim mi?
Denedim hocam yaklaşık 2 GB dosya indirdi yine aynı sorun devam ediyor, hevesim kursağımda kaldı bir türlü oynayamadım şu oyunuhocam oyunun dosyalarından 2 gb'a kadar bir dosya silip bütünlüğü doğrulamayı da dener misiniz?
Çok ilginç kullanıcı adında Türkçe karakter var mı öyle bir şey vardı . Güzel bir oyun çünkü oynamanı isterim ama o kadar uğraşıp açtıktan sonra hayal kırıklığı yasayabilirsin.Denedim hocam yaklaşık 2 GB dosya indirdi yine aynı sorun devam ediyor, hevesim kursağımda kaldı bir türlü oynayamadım şu oyunu
Yok hoca adımda Türkçe karakter. Bende ne hallerle aldım bir umut oturdum ve tam 2 gündür açamıyorum.Çok ilginç kullanıcı adında Türkçe karakter var mı öyle bir şey vardı . Güzel bir oyun çünkü oynamanı isterim ama o kadar uğraşıp açtıktan sonra hayal kırıklığı yasayabilirsin.
Denedim hocam yaklaşık 2 GB dosya indirdi yine aynı sorun devam ediyor, hevesim kursağımda kaldı bir türlü oynayamadım şu oyunu
Çok teşekkür ederim hocam çok yardımcı oldunuz. Oyun Application Error veriyor hatanın sebebi bu. Daha önceden gamepasste oynamıştım standart editionu şimdi bu Ultimate Edition olunca keyler birbiriyle çakışıyor galiba eski oynadığım kayıtları nasıl silebilirim bir bilginiz var mı? (Bu arada ilginiz için tekrar teşekkür ederim.)aklıma başka bir şey gelmiyor hocam iade edin bence o zaman
aklıma başka bir şey gelmiyor hocam iade edin bence o zaman
Çok teşekkür ederim hocam çok yardımcı oldunuz. Oyun Application Error veriyor hatanın sebebi bu. Daha önceden gamepasste oynamıştım standart editionu şimdi bu Ultimate Edition olunca keyler birbiriyle çakışıyor galiba eski oynadığım kayıtları nasıl silebilirim bir bilginiz var mı? (Bu arada ilginiz için tekrar teşekkür ederim.)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
oyun kuruldu normal akışta açtım oyunu xbox hesabı actım vs oyun çalışıyor herhangi bir sorun yok bendebende az önce aldım iniyor bakalım bende sorun cıkıcakmı
Süper hocam iyi oyunlar ben 2 gündür oynayamıyorum.oyun kuruldu normal akışta açtım oyunu xbox hesabı actım vs oyun çalışıyor herhangi bir sorun yok bende
Tamam hocam sağolun.valla o konuda pek bilgim yok hocam