Neler Yeni

Yardım Forza Horizon 5 çok karmaşık geliyor

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
.
Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım, yarış oyunu denince akla gelen ilk oyun olan Forza'yı daha önce satın almıştım indirimden premium. Fakat bir araç alıyorum örneğin Lambo. Arabayı seçiyorum fakat yarışlarda sürekli farklı arabalar veriyor. Sürüş mekaniği inanılmaz zor geldi. Ben arabamla Nitro'yla gaza basıp yarış yapmak istiyordum tıpkı NFS Most Wanted 2005'te olduğu gibi. Hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. Öneriniz var mı? NFS Unbound nasıldır?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım, yarış oyunu denince akla gelen ilk oyun olan Forza'yı daha önce satın almıştım indirimden premium. Fakat bir araç alıyorum örneğin Lambo. Arabayı seçiyorum fakat yarışlarda sürekli farklı arabalar veriyor. Sürüş mekaniği inanılmaz zor geldi. Ben arabamla Nitro'yla gaza basıp yarış yapmak istiyordum tıpkı NFS Most Wanted 2005'te olduğu gibi. Hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. Öneriniz var mı? NFS Unbound nasıldır?
The Crew 2 sadece araba değil motor, tekne, uçak da var özellikle motorlar çok iyi. Modifiye ve harita tasarımı olarak forzadan iyi. FH5 ben de oynadım ve çok fazla yükleme ekranı var.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
The Crew 2 sadece araba değil motor, tekne, uçak da var özellikle motorlar çok iyi. Modifiye ve harita tasarımı olarak forzadan iyi. FH5 ben de oynadım ve çok fazla yükleme ekranı var.
Aynen hocam, aynı fikirdeyiz. Herkes övüyordu fakat yok ralli yok hotwheels saçma sapan yarış modları var. Tatmin etmedi, Unbound oynadınız mı?

• Beğen

YigitXS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yiğit Göktaş
Bu oyun karışık geldiyse unbound crew 2 size göre hiç değil en kolay yarış,araba oyunu çünkü

PNSHER

80+ Bronze
Çok ilginç. Ben de nfs yi oynamakta daha çok zorlanıyorum. Özellikle unbound da aracın vereceği tepkileri kestirmek çok zor. Oyunun mekanikleri gaz kes drift at şeklinde ve hiç gerçekçi değil. Aracı yolu tutacak şekilde modifiye edince de tır döndürüyormuş gibi hiç dönmüyor. Bence 1 aylık EA play üyeliği alıp oyunu deneyin, severseniz indirimde alırsınız.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Aynen hocam, aynı fikirdeyiz. Herkes övüyordu fakat yok ralli yok hotwheels saçma sapan yarış modları var. Tatmin etmedi, Unbound oynadınız mı?
Son NFS'lerden sadece Heat oynadım onu da Prime Gaming vermişti sürüş dinsmiklerini ve görüntüyü beğenmedim. Bence hâlâ en iyi yarış oyunu 2005 Most Wanted. Redux mod kurarsan grafikler, modifiye seçenekleri, araç sayısı da değişiyor.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,366
İsim
Kaan
Unbounda biraz baktım tatlı bir arcade oyuna benziyor ama parasına değer mi tartışılır.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son NFS'lerden sadece Heat oynadım onu da Prime Gaming vermişti sürüş dinsmiklerini ve görüntüyü beğenmedim. Bence hâlâ en iyi yarış oyunu 2005 Most Wanted. Redux mod kurarsan grafikler, modifiye seçenekleri, araç sayısı da değişiyor.
Onu oynadım harikaydı hocam. Zaten 2005 MW tutkunuydum çok tatmin ediciydi.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,744
Üyeler
161,897
Son üye
Yhakan327
Top Bottom