Neler Yeni

Forza Horizon 5 Gelin Biraz Tartışalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Ethem Cankurt
Çoğunuzun bildiği gibi dün akşam saatlerinde Forza Horizon 5 gameplay ve tralier yayınlandı elbet aklınızda bir fikir oluşmuştur. Oyunu, ne kadar fiyatı olcak, forza horizon 4 den aşırı farkları olcakmı isterseniz biraz tartışalım.

Bence oyun forza horizon 4 e göre grafik oyun içinde arayüzde araçları özelleştirmede oyun mekaniklerinde optimizasyon konusunda 4 ü çok rahat unutturcağını düşünüyorum oyun ne kadar olursa olsun alacağım ama ne kadar olcak meraketmiyoda değilim türkiyeye göre bi fiyatlandırma yapsalar en azından steam de çok iyi olur pek sanmıyorum ama oladabilir. Tahminimce 200 - 400 tl arası bi fiyata sunulcak önümüze.

smtkrrsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Samet Karaarslan
Instagram
smt_krrsln
Discord
Smtkrrsln#1953
fiyatı 240 diye duydum ama tam emin değilim oyunun grafikleri bence 4e göre biraz daha iyileştirilmiş map güzel duruyor.birde xbox oyunlarını zaten türkiyeye göre fiyatlandırma ypaıyor diye biliyorum. steamede gelceğini sanıyorum

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Bu konu açılmıştı ama yine de belirtmek gerekirse oyun 4'ten farkı MAP / Grafikler çok ufak değişmiş, ama niyeyse gameplay veya ön tanımlarına baktığımda fizikleri biraz garip gibiydi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Ethem Cankurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiyatı 240 diye duydum ama tam emin değilim oyunun grafikleri bence 4e göre biraz daha iyileştirilmiş map güzel duruyor.birde xbox oyunlarını zaten türkiyeye göre fiyatlandırma ypaıyor diye biliyorum. steamede gelceğini sanıyorum
steamde var
1623691662863.png

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bence çok bişey beklememek lazım sadece map değişecek gibi tüm araba mekaniklerini değiştirmedikleri sürece sadece görsellikte farklı bir deneyim sunar kalan her şey aynı kalır

Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Ethem Cankurt
Bu konu açılmıştı ama yine de belirtmek gerekirse oyun 4'ten farkı MAP / Grafikler çok ufak değişmiş, ama niyeyse gameplay veya ön tanımlarına baktığımda fizikleri biraz garip gibiydi.
forza horizon 4 ün trailer ve gameplaye baktığımda da öyle bi gariplik hissediyorsun ama biraz daha snematik koyuyolar belki ondan öyle gelmiştir

Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Ethem Cankurt
Bence çok bişey beklememek lazım sadece map değişecek gibi tüm araba mekaniklerini değiştirmedikleri sürece sadece görsellikte farklı bir deneyim sunar kalan her şey aynı kalır
benim için 4 de araç özelleştirmesi ayrıntıları çok az onlara bi düzenleme yaptılarsa çok iyi olur bide yeni model arabaları forza 5 de oldukca görcez diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha okey

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,053
İsim
göksel yurtcan
bence fh4 ten sadece harita değişecek

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Araba özelleştirmeleri daha iyi olur belki bilmiyorum veya design zaten grafik açısından 1 tık üste çıkacağını herkes tahmin ediyordur. Bence güzel ya çok fark olmazsa bile sonuçta yeni bir oyun.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Kurşun
Çoğunuzun bildiği gibi dün akşam saatlerinde Forza Horizon 5 gameplay ve tralier yayınlandı elbet aklınızda bir fikir oluşmuştur. Oyunu, ne kadar fiyatı olcak, forza horizon 4 den aşırı farkları olcakmı isterseniz biraz tartışalım.

Bence oyun forza horizon 4 e göre grafik oyun içinde arayüzde araçları özelleştirmede oyun mekaniklerinde optimizasyon konusunda 4 ü çok rahat unutturcağını düşünüyorum oyun ne kadar olursa olsun alacağım ama ne kadar olcak meraketmiyoda değilim türkiyeye göre bi fiyatlandırma yapsalar en azından steam de çok iyi olur pek sanmıyorum ama oladabilir. Tahminimce 200 - 400 TL arası bi fiyata sunulcak önümüze.
Microsoft oyunlarını tr ye özel fiyat yapiyor steamde sea of thieves,forza h4,age of empires gayet ucuz benim tahminim 199tl olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Ethem Cankurt

smtkrrsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Samet Karaarslan
Instagram
smt_krrsln
Discord
Smtkrrsln#1953
Araba özelleştirmeleri daha iyi olur belki bilmiyorum veya design zaten grafik açısından 1 tık üste çıkacağını herkes tahmin ediyordur. Bence güzel ya çok fark olmazsa bile sonuçta yeni bir oyun.
araba özelleştirmelerinde forzanın yapabiliceği çok bir şey yok o olay araba firmalarına bakıyor porsche falan izin vermiyor mesela

Top Bottom