normalcrack
Peki.normal diye bir şey yok crack indiren birçok kişi sıkınıtısız oynuyor bilmeden boş konuşma
ilk once buralarda yeniyim ve boyle şeyleri ilk defa yapıyorum belki bu senin işine yarar oyunu crack/orjinal olması önemli değildirselamlar forza horizon 5 yükledim başlangıçta hiçbir sıkıntı olmuyor fakat 1. görevin animasyonunda oyundan atıyor ne yapmalıyım herhangi bir virüs programı kullanmıyorum
yaptım fakat yine işe yaramadı yinede teşşekür ederimilk once buralarda yeniyim ve boyle şeyleri ilk defa yapıyorum belki bu senin işine yarar oyunu crack/orjinal olması önemli değildir
Oyunu açın ve ctrl+shift+esc basın görev yöneticisini acın
ardından ayrıntılar sekmesine gidip Explorer.exe nin görevini sonlandırın böylece sekmeler ve Windows alt cubugu gidicek ve Windows forza haricinde işlevsiz bir hal alıcak ve böylece oyununuz atmayacak suanlık böyle bir cozumu var her oyuna girdiğinizde yapmanız gerekli forzayı kapattıktan sonra explorer.exe yi kapttıgınız için Windows işe yaramiycak tekrardan ctrl+shift+esc yapın sol üstten dosya sekmesinden yeni görevi çalıştır a basın ve explorer.exe yazın ve böylece Windows eski haline donucektir her oyuna girdiğinizde bunları yapmanız yeterli olucaktır
Yeniden başlayacak kapanmaz o muhtemelen.Explorer.exe nin görevini sonlandırın