hangi gamepad ile oynayacaksın? bir çok gamepad hiç kurulum gerekmeden çalışıyor çünkü.Microsoft storeden forza horizon yükledim ama gamepad ile oynamak istediğim için x360ce yi kuracağım. Bunun için dosya konumunu bulmam gerek. Nasıl bulacağım?
50tl lik çakma bir gamepad var. Oyunda gamepadi sökünce uyarı veriyor kontrolcü çıkartıldı diye ama araba falan süremiyorum.hangi gamepad ile oynayacaksın? bir çok gamepad hiç kurulum gerekmeden çalışıyor çünkü.
pc ile uyumluysa ve analog varsa bir program yüklemene gerek yok. sadece dualshocklar için program yüklemek gerekiyor. oyunda neden gamepadi söküyorsun?50tl lik çakma bir gamepad var. Oyunda gamepadi sökünce uyarı veriyor kontrolcü çıkartıldı diye ama araba falan süremiyorum.
çıkar tak yapıyorum belki gelir diye ama oyuna bir etkisi yok. Yani menü de falan gamepad çalışmıyor.pc ile uyumluysa ve analog varsa bir program yüklemene gerek yok. sadece dualshocklar için program yüklemek gerekiyor. oyunda neden gamepadi söküyorsun?
oyun içinde çıkardığın zaman oyunu tekrar başlatmadan tanımıyordur. diğer oyunlarda bir sorun var mı? o gamepad ile başka oyunları sorunsuz oynayabiliyor musun?çıkar tak yapıyorum belki gelir diye ama oyuna bir etkisi yok. Yani menü de falan gamepad çalışmıyor.
x360ce ile rocket league oynuyorum. Steam geniş ekran modunda da sorunsuz çalışıyor.oyun içinde çıkardığın zaman oyunu tekrar başlatmadan tanımıyordur. diğer oyunlarda bir sorun var mı? o gamepad ile başka oyunları sorunsuz oynayabiliyor musun?