RevenKalr 80+ Platinum Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 10,294 Reaksiyon skoru 4,407 9 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar xbox game pass dan forza horizon 4 u oynayabiliyordum. Bugün denedigimde yukleme ekraninda oyun sebepsiz yere kapaniyor neden olabilir?
Arkadaşlar xbox game pass dan forza horizon 4 u oynayabiliyordum. Bugün denedigimde yukleme ekraninda oyun sebepsiz yere kapaniyor neden olabilir?
Leurox 80+ Gold Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 8,252 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 12,396 9 Temmuz 2020 #2 Mehmet Methan yazmış: Arkadaşlar xbox game pass dan forza horizon 4 u oynayabiliyordum. Bugün denedigimde yukleme ekraninda oyun sebepsiz yere kapaniyor neden olabilir? Devamı için tıklayın... Güncelleme için uyarıyo olabilir
Mehmet Methan yazmış: Arkadaşlar xbox game pass dan forza horizon 4 u oynayabiliyordum. Bugün denedigimde yukleme ekraninda oyun sebepsiz yere kapaniyor neden olabilir? Devamı için tıklayın... Güncelleme için uyarıyo olabilir
RevenKalr 80+ Platinum Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 10,294 Reaksiyon skoru 4,407 9 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Leurox yazmış: Güncelleme için uyarıyo olabilir Devamı için tıklayın... Nasıl yani? Baktığımda guncelleme yoktu
Leurox yazmış: Güncelleme için uyarıyo olabilir Devamı için tıklayın... Nasıl yani? Baktığımda guncelleme yoktu