Mavi çıkması gerekiyor derken? Normali beyaz değil mi?
Mavi çıkması gerekiyor derken? Normali beyaz değil mi?
bu yere nereden giricemBilgisayar sağ tık - özellikler - gelişmiş sistem ayarları - En iiyi görünüm için ayarla dersen mavi olur.
Alıntıyı görüntüle
Masaüstündeki bilgisayara sağ tık yapıp özelliklere gireceksin oradan sağda gelişmiş sistem ayarlarına tıklayacaksın oradan gelişmiş bölümünde performans ayarlarına basıp en iyi görünüm için ayarlayı seçeceksinMesaj otomatik birleştirildi:
demek istediğim pcyi açdığımda eskiden o beyaz şey maviydi şimdi ise beyaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu yere nereden giricem
aynısını atıyordum ama nereden açılacağını da bilmesi lazım bu bilgisayara gir boşluğa sağ tıkla özellikler de sağ taraftaki seçeneklerden gelişmiş sistem ayarlarına bas açılan yereden gelişmiş sekmesine gir üstte bulunan performans bölümündeki ayarlar yazısına tıkla bu fotoğraftaki menü açılacak.Bilgisayar sağ tık - özellikler - gelişmiş sistem ayarları - En iiyi görünüm için ayarla dersen mavi olur.
Alıntıyı görüntüle
tamamdır hallettim yardımınız için teşekkürlerMasaüstündeki bilgisayara sağ tık yapıp özelliklere gireceksin oradan sağda gelişmiş sistem ayarlarına tıklayacaksın oradan gelişmiş bölümünde performans ayarlarına basıp en iyi görünüm için ayarlayı seçeceksin
Rica ederim iyi forumlartamamdır hallettim yardımınız için teşekkürler
bana detaylı anllattı hallettimaynısını atıyordum ama nereden açılacağını da bilmesi lazım bu bilgisayara gir boşluğa sağ tıkla özellikler de sağ taraftaki seçeneklerden gelişmiş sistem ayarlarına bas açılan yereden gelişmiş sekmesine gir üstte bulunan performans bölümündeki ayarlar yazısına tıkla bu fotoğraftaki menü açılacak.