Neler Yeni

Fotoğraftaki şey virüs mü?

Mehmet Ak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mehmet Ak
Bilgisayarda virtualbox olayından sonra bir tarama gerçekleştirdim bir şey çıkmadı ama sonra başlatta böyle bir şey buldum ve virüs olabilieceğinden şüpheliyim. Şimdi resimde anlatmak istediğimi nasıl anlatsam... Burdaki tırnak işaretlerine dikkat edin ve bir de "Program"ın tırnak işaretlerine dikkat edin. Sağdaki Program Files (x86) falan fasa fiso. Böyle bir dosya da yok pcde. Lavasoft nedir diye bir baktım virüslerin yanında inen antivirüsü buldum sfşijlghsfjlkhfdkm. Bu s,zce virüs müdür? Reset lazım mı?
virüs.jpg

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Özellikle uTorrent kurulumu esnasında bilinçsiz kullanıcıların ''Next, Next'' diyip hızlıca kurulumu bitirmeye çalışması sonucu sisteme yüklenen, PUP türü bir yazılımdır. Uzak durulması gerekir.

Mehmet Ak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mehmet Ak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özellikle uTorrent kurulumu esnasında bilinçsiz kullanıcıların ''Next, Next'' diyip hızlıca kurulumu bitirmeye çalışması sonucu sisteme yüklenen, PUP türü bir yazılımdır. Uzak durulması gerekir.
yok utorrent indirirken next next next basmadım zaten adaware değil avast önermişti tabiiki de hayır dedim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu forum korsana karşı 5 dakikaya linçlemeye gelirler knk QW:eqWE:Q
çok eskidendi şimdi son zamanlarda yaptığım pis hile açma olayları haricinde korsan indirmiyorum zaten pcmi riske atamam

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
marilyn
yok utorrent indirirken next next next basmadım zaten adaware değil avast önermişti tabiiki de hayır dedim :D

çok eskidendi şimdi son zamanlarda yaptığım pis hile açma olayları haricinde korsan indirmiyorum zaten pcmi riske atamam
bu forum hileyede karşı knk

türk zula hile yapanları kullanmıyorsundur umarım hepsinde rat var apaçi gerçek dışı hile gibi tam adlarını vermiyorum anlamışsındır kullanıyorsan bellekhilecileride zaten yaptığı pek bir şey yok

Mehmet Ak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mehmet Ak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu forum hileyede karşı knk

türk zula hile yapanları kullanmıyorsundur umarım hepsinde rat var apaçi gerçek dışı hile gibi tam adlarını vermiyorum anlamışsındır kullanıyorsan bellekhilecileride zaten yaptığı pek bir şey yok
hayır tabiiki de :D csde rekabetçi giriyorum oynamışım ne güzel adam en son açtı mevlanayı çat çat çat sinirlenip açmıştım virtualboxtan xD ondan dedim

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
marilyn
hayır tabiiki de :D csde rekabetçi giriyorum oynamışım ne güzel adam en son açtı mevlanayı çat çat çat sinirlenip açmıştım virtualboxtan xD ondan dedim
qWE.qwe csgo free bela ya prime aldım ama hala hile geliyor açık konuşayım spinbotlara karşı bende açıyorum ve yoldaş hiçbir şekilde ban atmadığını öğrendim 130 win yaptım hala ban yemedim 40 ı net hiledir hilesiz gireyim diyorum bi bakıyorum dönüp dönüp duruyor adam

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
O kısımlarda sormuyor yüklemek ister misin diye sormasa da indiriyor o programı.

Top Bottom